, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στηρίζει τον σύλλογο συνδρόμου Down Ελλάδος

Τον σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος, ένα αυτοχρηματοδοτούμενο σωματείο που παρέχει υπηρεσίες στα άτομα με σύνδρομο Down και στις οικογένειές τους εδώ και 26 χρόνια, θα στηρίξει φέτος τα Χριστούγεννα το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 από τις 12.30 μ.μ. στο ισόγειο (φουαγιέ) του Ιδρύματος, φοιτητές και εργαζόμενοι θα μπορέσουν να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του Πανεπιστημίου με χειροποίητα στολίδια και γούρια, κατασκευασμένα με πολλή αγάπη και μεράκι από το εργαστήριο προεπαγγελματικής κατάρτισης του Συλλόγου.
Για τον σκοπό αυτό, 15 άτομα του πρωινού τμήματος του συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, ηλικίας 27-64 ετών θα βρίσκονται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, για να διαθέτουν τα στολίδια και όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το χορωδιακό σύνολο του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με ερμηνεία από παραδοσιακά κάλαντα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και spirituals, υπό την μουσική διεύθυνση της επίκουρης καθηγήτριας του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, Άννας-Μαρίας Ρεντζεπέρη-Τσώνου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.