, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εξετάστηκαν από τον εισαγγελέα Ίβιτς, Μίχελ και Αθανασιάδης

Το “κατώφλι” του γραφείου του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Φίλιππου Καρατσίδη, πέρασαν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς, ο αθλητικός διευθυντής των “ασπρόμαυρων”, Λούμπος Μίχελ και ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Στέφανος Αθανασιάδης, που κατέθεσαν ως μάρτυρες στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, την οποία προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σέρβικου τεχνικού, μετά ήττα από τον Ατρόμητο.
Για “παρερμηνεία” των δηλώσεών του έκανε λόγο -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Βλ. Ίβιτς, ερωτηθείς από την εισαγγελέα για τις υπόνοιες που άφησε στην επίμαχη συνέντευξη Τύπου περί “στημένων” ποδοσφαιριστών. Ο 39χρονος προπονητής φέρεται να απέδωσε την ανατροπή του σκορ (από 3-1 υπέρ του ΠΑΟΚ στο τελικό 4-3 υπέρ του Ατρόμητου) στην κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας του στο τελευταίο 20λέπτο της αναμέτρησης.
Στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται ότι κινήθηκε το περιεχόμενο της κατάθεσης του Λιουμπ. Μίχελ, ο οποίος απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο το ματς να ήταν χειραγωγημένο. Στην αγωνιστική καθίζηση του ΠΑΟΚ μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ της ομάδας του, αναφέρθηκε, κατά πληροφορίες, ο αρχηγός Στ. Αθανασιάδης, ενώ συμφώνησε με τον προπονητή του, ότι οι επίμαχες δηλώσεις παρερμηνεύτηκαν.
 
 
Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.