, Κυριακή
17 Μαρτίου 2024

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης!

Τα δικά τους μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης στέλνουν οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και η διεύθυνση του Αριστοτελείου Κολλεγίου, οι οποίοι διοργανώνουν χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ., στις εγκαταστάσεις του δημοτικού σχολείου, στο Πανόραμα.

Τα παιδιά του νηπιαγωγείου, του παιδικού σταθμού και του δημοτικού σχολείου του Αριστοτελείου Κολλεγίου θα κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και θα βάλουν τη δική τους …πινελιά σε διακοσμητικά είδη, που θα διατεθούν στη γιορτή. Επίσης, θα ετοιμάσουν λιχουδιές και θα παρουσιάσουν θεατρικά σκετς προσφέροντας ένα χαμόγελο αγάπης και ζεστασιάς.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ), σε οικογένειες της ενορίας του Προφήτη Ηλία Πυλαίας και στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Τούμπας για την υποστήριξη των καθημερινών συσσιτίων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.