, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αυτό είναι το χρώμα της χρονιάς για το 2017!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Pantone επέλεξε το «χρώμα της χρονιάς». Πρόκειται για το «greenery», μια απόχρωση ανάμεσα στο κίτρινο και το πράσινο που θυμίζει σίγουρα άνοιξη και φύση.
pantone
Η φετινή επιλογή, ειδικά εάν την συγκρίνει κάποιος με τις περσινές που ήταν παστέλ ροζ και γαλάζιο, μοιάζει κάπως αμφιλεγόμενη και δεν μπορούμε να πούμε ότι μας έχει ενθουσιάσει.
Σύμφωνα ωστόσο με την Pantone, το πράσινο αυτό χρώμα είναι εδώ για «να ικανοποιήσει την ολοένα και αυξανόμενη επιθυμία μας για ανανέωση, αναζωογόνηση και ενότητα, ενώ συμβολίζει την επανασύνδεση που αναζητούμε με τη φύση, με τους άλλους και με έναν μεγαλύτερο σκοπό».
pantone
Αυτά ακούγονται ωραία -και αρκετά ρομαντικά- αλλά κατά πόσο το χρώμα αυτό μπορεί να δείξει ωραίο μέσα στο σπίτι μας, χωρίς να δείχνει κάπως κραυγαλέο; Σίγουρα πάντως είναι προτιμότερο για τις πρώτες ημέρες της άνοιξης στο μπαλκόνι μας και όχι τόσο για τους χειμωνιάτικους μήνες.huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.