, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τρεις ώρες στην Καλαμαριά ο Γιώργος Παπανδρέου!

του Βαγγέλη Στολάκη
Περισσότερες από… τρεις ώρες διήρκησε η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Καλαμαριά. Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρώην πρωθυπουργός της χώρας βρέθηκε στην περιοχή και μετά από συνάντηση που έκανε με την δημοτική αρχή της πόλης συμπεριλαμβανομένου και του δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη συμμετείχε σε συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης του ΚΙΔΗΣΟ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου έθεσε το γενικό περίγραμμα της δράσης του κόμματός του, ενώ στα στελέχη που συμμετείχαν στην συνεδρίαση παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι εννιά τομείς δράσεις. Ο κ. Παπανδρέου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ρόλο των νέων ανθρώπων και στην ενεργοποίηση νέων στελεχών.
Αναφέρθηκε επίσης στην… κινητικότητα που υπάρχει στο χώρο του κέντρου, ενώ μιλώντας για τις συνεργασίες και τη σύγκληση του δημοκρατικού και κεντρώου χώρου είπε πως οι όποιες συμφωνίες πρέπει να είναι βάσει αρχών και όχι μια κίνηση εκλογικής τακτικής.
Σε ό,τι αφορά ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Παπανδρέου φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η προηγούμενη εμπειρία συνεργασίας μας με την ΝΔ ήταν τραγική, μας υπονόμευσαν. Σε όποια περίπτωση συμπόρευσης με τους παλιούς ή με νέους Συντρόφους πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα συνεργαστούμε σε καμία περίπτωση με την ΝΔ».
Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Κυριακή το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών διοργανώνει εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με θέμα το «Προσφυγικό Μεταναστευτικό ως ανθρωπιστικό ζήτημα στο ξενοδοχείο IMPERIAL στις 11:00.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.