, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αντικατάσταση αντιδημάρχου σε δήμο της Θεσσαλονίκης σε… απευθείας σύνδεση!

του Βαγγέλη Στολάκη 
Αλλαγές αντιδημάρχων και μάλιστα σε… απευθείας σύνδεση!
Ο λόγος για τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση ο οποίος κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της περιοχής αποφάσισε να αντικαταστήσει τον μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο Οικονομικών Ηρακλή Τσακαλίδη.
gavotsis
Ο τελευταίος έγραψε στο facebook: «Μετά τα γεγονότα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ωραιοκάστρου και την σε απ ευθείας σύνδεση καρατόμησή μου, υπέβαλα στις 19 Δεκεμβρίου 2016 στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ. Αστέριο Γαβότση την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου Διοικητικού-Οικονομικού-Προγραμματισμού,από τη θέση του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Ωραιοκάστρου, από τη θέση του προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου καθώς κι από τη θέση του υπευθύνου λειτουργίας όλων των κοιμητηρίων του Δήμου Ωραιοκάστρου για τους λόγους που επικαλούμαι στην από 19/12/2016 επιστολή μου προς τον κ. Δήμαρχο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο που μου εμπιστεύθηκε τις προαναφερθείσες θέσεις ευθύνης, τους συναφέλφους και τις συναδέλφισσες στο δημοτικό συμβούλιο για τη βοήθεια αλλά και την ανοχή που επέδειξαν στο πρόσωπό μου και όλους ανεξαιρέτως τους υπαλλήλους για το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν. Ευχαριστώ επίσης τις συνδημότισσες και τους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι θα συνεχίσω να μάχομαι για την πρόοδο και την ανάπτυξη του δήμου μας, συμβάλλοντας στην υλοποίηση του προεκλογικού συμβολαίου που υπέγραψε η δημοτική παράταξη “ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ” μ όλους τους πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου. Εύχομαι δε στον αντικαταστάτη μου να πετύχει πολύ υψηλότερα από εμένα αποτελέσματα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου του Δήμου Ωραιοκάστρου».
Αντικαταστάτης του κ. Τσακαλίδη, όπως μάθαμε δια στόματος Αστέριου Γαβότση σε… απευθείας σύνδεση είναι ο κ. Παναγιώτης Κοϊτσίδης.
Πηγές του δημάρχου Ωραιοκάστρου έκαναν λόγο για παρεξήγηση μεταξύ των δυο ανδρών (Γαβότση και Τσακαλίδη) η οποία… λύθηκε. Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά «ο κ. Γαβότσης επρόκειτο να προχωρήσει σε αλλαγές». Οι ίδιες πηγές δεν γνωρίζουν ωστόσο, εάν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου θα ανακοινώσει πάλι σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τις… αποφάσεις του.
Μιλώντας στο karfitsa.gr o κ. Γαβότσης αναφέρει ότι η όποια παρεξήγηση λύθηκε. “Η παράταξη παραμένει ενωμένη και δυνατή” σχολίασε και ανέφερε ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα προχωρήσει σε διορθωτική κίνηση!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.