, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι Χριστουγεννιάτικες ευχές του Ιβάν Σαββίδη!

O Ιβάν Σαββίδης έστειλε τις ευχές του για τις γιoρτές και το νέο έτος, mέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του. Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, μίλησε για “μία δύσκολη χρονιά που ζήσαμε” και έστειλε τις ευχές του για το 2017.
Αναλυτικά:
“Αγαπητοί φίλες και φίλοι!
Οι καλύτερες ευχές μου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!
Ζήσαμε μια δύσκολη χρονιά. Στον κόσμο έγιναν πολλά αρνητικά γεγονότα, τα οποία, δυστυχώς, δεν ήμασταν πάντα σε θέση να επηρεάσουμε. Αλλά ό,τι και να συμβαίνει, είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε να μπουν στην ψυχή μας συναισθήματα, όπως ο θυμός και το μίσος, αλλά να επιλέξουμε το δρόμο της καλοσύνης, της φιλανθρωπίας και της εργατικότητας. Κάθε νέο έτος μας δίνει καινούριες εμπειρίες, μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε πιο δυνατοί και σοφοί. Κι η δύναμή μας, ας αποσκοπεί στη δημιουργία.
Εύχομαι ολόψυχα το 2017 να γίνει πιο επιτυχημένη χρονιά για όλους μας και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, έτσι ώστε να έχουμε πάντοτε τη δυνατότητα να πάμε ένα βήμα μπροστά.
Είθε σ’ αυτόν το χρόνο, οι πιο μεγάλες αξίες στη ζωή μας να γίνουν η ειρήνη, η αγάπη στις καρδιές μας και η ευημερία στις οικογένειές μας!”

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.