, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα καλάντα είπαν στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας(ΦΩΤΟ)

Γιορτινό κλίμα επικράτησε σήμερα  στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου φιλαρμονικές, μπάντες, χορωδίες, σύλλογοι και φορείς τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.
«Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να φέρουν σε όλους μας  χαμόγελο και στιγμές χαράς. Όλοι μαζί, με αγάπη και αλληλεγγύη,  να κρατήσουμε ζωντανή την επιθυμία για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Εύχομαι το 2017 να μην υπάρχουν άνθρωποι που θα υποφέρουν. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος, με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ήταν η Μπάντα του Δήμου Θεσσαλονίκης, η Μπάντα του Γ΄ Σώματος Στρατού, η Μπάντα της Αστυνομίας, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Μακεδονίας, το Αριστοτέλειο Κολλέγιο και ο Σύλλογος Κερκυραίων «Φαίακες».
161223-kalanta3 161223-kalanta2 161223-kalanta1

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.