, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΝΔ: O κ. Τσίπρας θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τον οποίο και τον χαρακτηρίζει ως «τον καλύτερο σύμμαχο των ακραίων της Ευρώπης που θέλουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη στην αέναη λιτότητα» εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την «επιστολή Τσακαλώτου» στους θεσμούς.
Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος κατηγορεί την κυβέρνηση πως αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα την «επιστολή μετάνοιας», όπως λέει χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την εκτίμηση πως το περιεχόμενό της θα αποκαλύψει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το ένα χέρι υπογράφει δηλώσεις συμμόρφωσης και με το άλλο βαράει τα τύμπανα της δήθεν ρήξης.
«Οι  πολίτες γνωρίζουν την αλήθεια. O κ. Τσίπρας θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία. Δεν θα διστάσει να υπογράψει ό,τι του ζητηθεί για να καθυστερήσει την αναμέτρηση με την λαϊκή ετυμηγορία. Έχει γίνει ο καλύτερος σύμμαχος ορισμένων ακραίων στην Ευρώπη, που θέλουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη σε αέναη λιτότητα. Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα φτηνό σόου για εσωτερική κατανάλωση», τονίζει η ΝΔ καλώντας την κυβέρνηση να δώσει την «επιστολή Τσακαλώτου» στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.