, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Φαίη Σκορδά και Έλλη Κοκκίνου στη Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φέτος το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιόρτασε 20 χρόνια δράσης του Οργανισμού στην Ελλάδα με περισσότερες από 1.600 μαγικές Ευχές! Με συγκινητική ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο δείπνο «20 χρόνια Χαράς, Δύναμης και Ελπίδας», στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace.
Η είσοδος του ξενοδοχείου σε κλίμα μαγικό και παραμυθένιο καθώς οι φίλοι και οι υποστηρικτές του Οργανισμού έκαναν τις ευχές του νέου έτους στο σιντριβάνι των Ευχών. Έκθεση φωτογραφιών στην υποδοχή καλωσόριζε τους καλεσμένους, ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκαν εορταστικές προβολές για την συμμετοχική προσπάθεια όλων των ανθρώπων που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τον Οργανισμό καθώς και ευχετήριες προβολές από τα παραρτήματα του Make-A-Wish ανά τον κόσμο.
Την παράσταση έκλεψε ο μικρός Γιάννης ο οποίος θέλησε να μοιραστεί μαζί με τους παρευρισκόμενους τον δικό του αγώνα για ζωή! Η ευχή του…να γίνει αστυνομικός και να κυνηγάει κλέφτες! Ακολούθησε αναπαράσταση της πραγματοποίησης της ευχής του μετατρέποντας τον χώρο σε σκηνή δράσης με αστυνομικούς να συνοδεύουν τον Γιάννη πάνω σε μηχανή.
Ο λόγος μετά δόθηκε στην μητέρα παιδιού Ευχής, όπου αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική ήταν η επίδραση της εμπειρίας ευχής στην ψυχική και συναισθηματική κατάσταση του παιδιού της.
Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η πρέσβειρα του Οργανισμού Φαίη Σκορδά, η οποία με την ξεχωριστή της ευαισθησία τόνισε την σημαντικότητα του προγράμματος Υιοθεσίας Ευχής.
H Έλλη Κοκκίνου, αφιλοκερδώς, τίμησε με την παρουσία της την βραδιά και μας έβαλε στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα, τραγουδώντας υπέροχες γιορτινές μελωδίες.
Όλα τα έσοδα της βραδιάς, διατέθηκαν για την ενίσχυση του  Έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ώστε να εκπληρωθούν ακόμα περισσότερες Ευχές παιδιών, χαρίζοντας στα ίδια και τις οικογένειές τους αξέχαστες εμπειρίες και δυνατές αναμνήσεις, με σκοπό να γεμίσουν δύναμη, να πιστέψουν  στη ζωή και να την ξανακερδίσουν!
 
0083 0119 0134 0186 0222 0290 0317 0336 0350

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.