, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Με γλέντι, κέφι, χρώμα, μουσική υποδέχεται το 2017 η Θεσσαλονίκη!

Το γλέντι και το κέφι αυτή την ώρα, έχουν κορυφωθεί στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου  ξυλοπόδαροι, μπάντες που παίζουν μουσική, κλόουν και εκατοντάδες Θεσσαλονικείς έχουν συγκεντρωθεί για να αποχαιρετήσουν το παλιό έτος και να υποδεχθούν το 2017.
Η πολύχρωμη παρέλαση κατέληξε στην πλατεία, όπου 3000 πυροτεχνήματα θα χρωματίσουν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, στην αλλαγή του χρόνου, σε μια εκδήλωση με την ευγενική χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ).
Οι συγκεντρωμένοι θα απολαύσουν την εντυπωσιακή εκδήλωση μαζί με το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος ήδη βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους και συνεργάτες και δείχνει να το διασκεδάζει από νωρίς. Μάλιστα επέλεξε να φορέσει παπιγιόν, προκειμένου να καλωσορίσει το νέο έτος, με κάθε επισημότητα, όπως ορίζει η περίσταση (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ).
Tην πλατεία θα πλημμυρίσουν ήχοι swing, blues, jazz και manuche, από το μουσικό σχήμα «The Speakeasies Swing Band», και με dj set, που θα κρατήσουν μέχρι τα μεσάνυχτα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.