, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δήλωση σοκ από το σύντροφό του: Ο Τζορτζ Μάικλ αυτοκτόνησε!

Ο Τζορτζ Μάικλ με το σύντροφό του

Ανατροπή των δεδομένων ή μία άτυχη στιγμή; Ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ αποκάλυψε πως ο διάσημος καλλιτέχνης αυτοκτόνησε, μετά από πολλές προσπάθειες που είχε κάνε κατά το παρελθόν!
Η ανάρτηση στα socia media «έπαιξε» για κάποιες ώρες, ωστόσο ο σύντροφος του πασίγνωστου ερμηνευτή απέσυρε τη δήλωση και μάλιστα διέγραψε το λογαριασμό στον οποίο την είχε ανεβάσει, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Ο Φαντί Φαουάζ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι «το μόνο που επιζητούσε ο Τζορτζ, ήταν να πεθάνει». Ωστόσο, η δήλωση ότι είχε προσπαθήσει πολλές φορές να αυτοκτονήσει κατά το παρελθόν προκαλεί σοκ, καθώς κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει ευρέως γνωστό.
«Το μόνο πράγμα που ήθελε ο Τζορτζ, ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά το πέτυχε», έγραψε χαρακτηριστικά, ξεσηκώνοντας μεγάλες αντιδράσεις. Λίγο μετά διέγραψε τα tweets και έκλεισε τον λογαριασμό του.
Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός ανήμερα των Χριστουγέννων, σε ηλικία 53 ετών, προκαλώντας σοκ σε παγκόσμιο επίπεδο και ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Τζορτζ Μάικλ ήταν ένας παγκόσμιας κλίμακας τραγουδιστής, τόσο ως μέλος των θρυλικών Wham όσο και ως σόλο καριέρα. Το πραγματικό όνομα ήταν Γιώργος-Κυριάκος Παναγιώτου και ήταν κυπριακής καταγωγής, μεγαλωμένος στο Λονδίνο.
Η πρώτη νεκροψία δεν ανέδειξε τα αίτια του θανάτου ή αν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών, ώστε να δικαιολογείται ο ισχυρισμός του συντρόφου του περί αυτοκτονίας. Το επόμενο διάστημα ωστόσο, θα γίνει νέα πραγματογνωμοσύνη, προκειμένου να βγει στην επιφάνεια όλη η αλήθεια.
Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.