, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι αναλυτικές προβλέψεις του 2017 για όλα τα ζώδια

Το 2017 είναι μια χρονιά χωρίς θεαματικές αλλαγές τουλάχιστον από πλανητικής διάθεσης. Σίγουρα όμως δεν είναι μια απαισιόδοξη χρονιά καθώς Δίας, Κρόνος και Ουρανός κρατάνε τις ισορροπίες δίνοντάς μας κατεύθυνση και λύση από τα αδιέξοδα.
Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε στο μυαλό μας είναι πως ακόμα και το ελάχιστο παραπάνω είναι ελπιδοφόρο στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε. Και αυτή η χρονιά, διατίθεται να το προσφέρει.
ΚΡΙΟΣ
thecodemag
Περνάτε σε μια χρονιά που υπάρχουν πολλοί αιφνιδιασμοί, ως επί το πλείστον ευχάριστοι, ειδικότερα για εσάς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο μισό του 2ου δεκαήμερου και στο 3ο. Ο Δίας απέναντί σας στον Ζυγό ως τις αρχές Οκτωβρίου, θα δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να δείτε ξεκάθαρα τις σχέσεις σας και να αποφασίσετε για το μέλλον τους. Νέες ενθουσιώδεις γνωριμίες προβλέπονται για τους αδέσμευτους που ακόμα και αν διαρκέσουν λίγο, θα σας αναζωογονήσουν κάνοντάς σας να βλέπετε αλλιώς τη συναισθηματική σας ζωή. Όλες σας οι κινήσεις θα έχουν ενθουσιασμό και τάσεις ανατροπής και θα συνειδητοποιήσετε πως δεν συμβιβάζεστε με το συνηθισμένο και το μέτριο. Επίσης ανατρεπτικές θα είναι οι συνεργασίες σας οι οποίες θα γίνουν με ρίσκο και τόλμη. Πολλοί από εσάς θα κάνετε μέσα σε αυτό τον χρόνο το ταξίδι της ζωής σας που θα το δείτε σαν μια κίνηση ελευθερίας ενάντια στη μιζέρια και την πεζή καθημερινότητα. Η Σεληνιακή έκλειψη στην Πανσέληνο του Φεβρουαρίου απογειώνει τις δημιουργικές σας τάσεις και την ερωτική σας ζωή αισθανόμενοι πως είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τη χαρά σας. Ο Μάρτιος είναι ένας σημαντικός μήνας για την προσωπική σας ζωή, το ίδιο και ο Μάιος για τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Ο Αύγουστος με τις δύο εκλείψεις του θα σας μείνει αξέχαστος από αυτά που έχει να σας προσφέρει, ενώ και ο Οκτώβριος θα είναι και αυτός ένας καθοριστικός μήνας για την ερωτική σας ζωή. Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 10/10 θα δώσει πνοή στα οικονομικά σας για έναν ακόμη χρόνο. Προετοιμαστείτε για μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά!
ΤΑΥΡΟΣ
thecodemag
Η νέα χρονιά είναι πάνω από όλα ένα ψυχολογικό ξεκαθάρισμα, ένα ξεσκόνισμα στη σοφίτα του μυαλού σας πάνω σε οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Τα απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια και επιζητάτε λύσεις, διαβεβαιώσεις και σαφείς προθέσεις. Η δουλειά σας τείνει να σας δώσει ικανοποίηση και αν είστε σε αναζήτηση εργασίας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας έρθει κάτι αναπάντεχο, ειδικά τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας Αφροδίτης στον Κριό, θα σας δείξει όλες τις ελλείψεις στις σχέσεις σας αλλά και γενικότερα, παίρνοντας αποφάσεις που θα είναι αμετάκλητες και ως τα μέσα Απριλίου. Οικογενειακά θέματα τείνουν να προκύψουν ειδικά στις εκλείψεις του Φεβρουαρίου και του Αυγούστου ενώ ο Αύγουστος για πολλούς δεν θα είναι ο ξένοιαστος μήνας των διακοπών εφόσον οι υποχρεώσεις σας ειδικά οι επαγγελματικές θα είναι αυξημένες.Με το πέρασμα του Δία απέναντί σας στον Σκορπιό στις 10/10 και έναν χρόνο, οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας έρχονται σε πρώτο πλάνο. Θα σκεφτείτε να δεσμευτείτε περισσότερο ή να αποδεσμευτείτε από μια σχέση που έχει βαλτώσει. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία έχοντας την ευχέρεια να διαπραγματευτείτε σωστά και να κάνετε μεθοδικές κινήσεις, ενώ οι ήδη υπάρχουσες θα βελτιωθούν και θα γίνουν πιο επικερδείς. Η κοινωνική σας ζωή αναπτερώνεται και οι δημόσιες σχέσεις, σας οδηγούν σε επίτευξη των στόχων σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
thecodemag
Αρχικά να έχετε υπόψιν σας πως εσείς του 3ου δεκαήμερου διαφέρετε πολύ από όλους τους υπόλοιπους καθώς θα έχετε απέναντί σας τον Κρόνο για ολόκληρη τη χρονιά. Αυτό σημαίνει πως οι σχέσεις σας κλυδωνίζονται και περνάνε από πολλά στάδια δοκιμασίας. Ό,τι έχει γερές βάσεις θεμελιώνεται και ότι δεν έχει γκρεμίζεται και αυτό αφορά και τις φιλικές σας σχέσεις. Γενικότερα, και σε ότι αφορά στους υπόλοιπους απολαμβάνετε την καινούργια σας ζωή όπως την έχει καθορίσει ο Κρόνος τη χρονιά που πέρασε. Η χρονιά είναι πολύ δημιουργική ειδικά αν είστε καλλιτέχνες ενώ είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι σε τυχερά παιχνίδια και ρίσκα, που σας εναποθέτουν στην αγκαλιά της τύχης.Ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας ο Φεβρουάριος για επαφές και συμφωνίες πάσης φύσεως, το ίδιο και ο Αύγουστος που προσθέτει και μια έντονη ερωτική νότα στη ζωή σας. Το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό στις 10/10 δημιουργεί την αίσθηση πως η δουλειά σας γίνεται επιτέλους το αντικείμενο του πόθου σας, εφόσον σταδιακά καταφέρνετε μέσα στον επόμενο χρόνο να κάνετε τα πράγματα όπως τα θέλετε. Από τον Οκτώβριο έως και στον Δεκέμβριο λοιπόν, οι ευκαιρίες παρουσιάζονται η μία μετά την άλλη ενώ και η υγεία σας θα αποτελέσει ένα θέμα προς εστίαση. Μην παραβλέψετε την παραμικρή ενόχληση ενώ αν σας ταλαιπώρησε ένα θέμα υγείας αυτή τη χρονιά, θα δείτε να βελτιώνεται ή να διογκώνεται, μόνο και μόνο για να σας προειδοποιήσει. Η σκιά του Ποσειδώνα στα επαγγελματικά σας θέματα παραμένει ειδικά για εσάς του πρώτου μισού του δεύτερου δεκαήμερου, γι’αυτό προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές ειδικά στην έκλειψη του Φεβρουαρίου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
thecodemag
Η ανοδική πορεία της δουλειάς και γενικότερα των επαγγελματικών σας, είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της χρονιάς και ιδιαίτερα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Έχετε βάλει πια μυαλό και έχετε κάνει τις απαραίτητες διαπιστώσεις οι οποίες σας οδηγούν στις σωστές επιλογές χωρίς χάσιμο χρόνου. Τα γεγονότα θα συμβαίνουν ξαφνικά και αναπάντεχα ενώ και η οικογενειακή σας ζωή θα είναι πιο ομαλή με τάσεις να μεταρρυθμίσετε πολλά με τη σύμφωνη γνώμη όλων. Ο χρόνος αυτός όμως έχει και οικονομικές απολαβές που θα σας ανταμείψουν για τις προσπάθειες που κάνατε, ειδικά στην έκλειψη του Φεβρουαρίου αλλά και μέσα στον Αύγουστο. Το καλοκαίρι σας θα είναι μια ευχάριστη απόδραση που είχατε καιρό να απολαύσετε, έχοντας τη δυνατότητα να ξοδέψετε ένα ποσό για τις διακοπές σας. Τον Ιούνιο και ως τα μέσα Ιουλίου θα είστε σε διαρκή εγρήγορση και κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα. Ο Πλούτωνας απέναντί σας εξακολουθεί να προκαλεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα ειδικά σε εσάς του 2ου δεκαήμερου και κατά καιρούς θα σας κάνει να αισθανθείτε κουρασμένοι από την παρόρμηση, αλλά απαλλαγμένοι από μελλοντικά λάθη. Το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό στις 10/10 απογειώνει την ερωτικής σας ζωή που τη διεκδικείτε όπως θέλετε και με τους δικούς σας όρους. Η δύναμή σας τη νέα χρονιά επανέρχεται και πολλοί από εσάς θέλετε να κάνετε μια επίδειξη της ισχύς σας σε κάποιους που τους την έχετε φυλαγμένη.
ΛΕΩΝ
thecodemag
Πρόκειται για μια χρονιά που σας δίνονται πολλές ευκαιρίες μέσα από επαφές και επικοινωνιακά τερτίπια, μια χρονιά που δεν μοιάζει με τις προηγούμενες, από την άποψη πως αισθάνεστε κάτι φρέσκο και ευωδιαστό να δελεάζει τις αισθήσεις σας. Τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις του χρόνου γίνονται στον άξονά σας, καθιστώντας τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο μήνες εξαιρετικά σημαντικούς για τις επιδιώξεις σας, με τον Φεβρουάριο να είναι ο καλύτερος μήνας της χρονιάς. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε από την αρχή του έτους πως η αλλαζονική συμπεριφορά δεν έχει θέση στη ζωή σας εφόσον αναγκάζεστε να γίνετε πιο ταπεινοί λόγω ανάγκης. Οι αρμονικές όψεις του Κρόνου και του Ουρανού σας δίνουν μεγάλη θέληση για τους δημιουργικούς στόχους που έχετε στο μυαλό σας αλλά επειδή ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος θα πρέπει να είστε εφευρετικοί και ευφάνταστοι. Η επιθυμία σας να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι είναι από τις κύριες επιδιώξεις σας ενώ οικονομικά δεν θα έχετε θεαματικά έσοδα έως τον Μάιο. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο προσέξτε τις παρασκηνιακές κινήσεις που πιθανά θα επιθυμήσετε να κάνετε, γιατί δεν θα σας βγουν σε καλό. Ακολουθήστε τις προσφορές του Αυγούστου και μετά τις 20 του μήνα απολαύστε πραγματικά έντονες στιγμές και πολλές συναναστροφές και νέες γνωριμίες. Ο Δίας στον Σκορπιό από τις 10/10 ευνοεί θέματα σπιτιού και οικογένειας, μετακομίσεις και αγοραπωλησίες. Το σίγουρο αυτή τη χρονιά, είναι πως συναισθηματικά δεν θα καλυφθείτε όπως θέλετε και αν έχετε κάνει λάθη, θα καλεστείτε να απολογηθείτε και να πληρώσετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
thecodemag
Η χρονιά δεν είναι εύκολη για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο καθώς ο Κρόνος στον Τοξότη πιέζει πολύ προκαλώντας διάφορες αναστατώσεις ειδικά μέσα στην οικογένεια και σε οτιδήποτε αφορά το σπίτι και τις ανάγκες του. Ωστόσο είστε μαθημένοι στα δύσκολα και φέτος τα αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία.
Οι γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο έχετε πάρει τα μαθήματά σας και το τοπίο έχει ξεκαθαρίσει. Η Ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου στις 26/2 είναι ένα κομβικό σημείο για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ειδικά για κάθε νέο ξεκίνημα ότι και αν αφορά. Προσέξτε πολύ τις αποφάσεις σας γιατί υπάρχει έντονη η τάση να εξαπατηθείτε, να μετανιώσετε ή να διαλέξετε το κουτσό άλογο. Ο Μάρτιος και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου σας φέρνουν αντιμέτωπους με οικονομικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να λήξουν οριστικά. Στην Πανσέληνο του Ιουνίου μπορεί να πιεστείτε πολύ γι αυτό προγραμματίστε διακοπές και μην διανοηθείτε να μην ξεκουραστείτε το καλοκαίρι ή να μείνετε στην καθημερινότητα. Νέα ξεκινήματα με χαρά και αισιοδοξία σας περιμένουν τον Σεπτέμβριο ενώ τα οικονομικά σας μπορεί να δεχτούν ανατροπές αλλά δεν σας αφήσουν να απογοητευτείτε. Το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό στις 10/10 ευνοεί σταδιακά και μέσα στον άλλο χρόνο που θα ακολουθήσει, κάθε επιχειρηματική κίνηση, λήξη παλιών συμφωνιών και σύναψη καινούργιων, ανοίγει νέους ορίζοντες για επιμορφωτικές αναζητήσεις ενώ ευνοεί την άψογη επικοινωνία ή την απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου. Αν αναρωτιέστε για τη συναισθηματική σας ζωή, είναι ένας τομέας που δεν εξιτάρεται ιδιαίτερα εκτός από μικρές αναλαμπές καλές και κακές.
ΖΥΓΟΣ
thecodemag
Η χρονιά αυτή είναι ένα μεγάλο μάθημα ως προς τον τρόπο που επικοινωνείτε τον εαυτό σας αλλά και οτιδήποτε άλλο θέλετε προς τα έξω. Η εύνοια που εξακολουθείτε να δέχεστε από τον Δία στο ζώδιό σας ειδικά εσείς του δεύτερου και ειδικότερα εσείς του τρίτου δεκαήμερου, δεν θα πρέπει να σας πάρει τα μυαλά. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ακυρώσετε τον αυθορμητισμό σας αλλά θα πρέπει να έχετε διάκριση στο πώς θα πλασάρετε τις δημιουργικές σας επιδιώξεις. Η κοινωνική σας ζωή θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στις επιθυμίες σας ειδικά Φεβρουάριο και Αύγουστο, που είναι δύο μήνες που θα λάβετε στήριξη και απόρριψη μαζί, διαχωρίζοντας τους συμμάχους από τους εχθρούς. Τον Μάρτιο έως και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου ξεκαθαρίζετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας Αφροδίτη απέναντί σας, που σας δείχνει ολοκάθαρα ελλείψεις και κενά, διαλέγοντας τι θα κρατήσετε και τι θα αποβάλλετε από τη ζωή σας. Επαγγελματικά θα βλέπετε διαρκώς μια εύνοια για άλλους μεγαλύτερη για άλλους μικρότερη ενώ και οικονομικά θα είστε ικανοποιημένοι, ειδικά με το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό από τις 10/10 που θα συνεχίσει να σας ευνοεί και στην άλλη χρονιά που θα ακολουθήσει. Ο Οκτώβριος είναι πολύ δυνατός μήνας για τη συναισθηματική και οικονομική σας ζωή φέρνοντας ευχάριστες ανατροπές που θα σας φέρουν με τη σειρά τους σε δίλλημα. Πολλά θα αλλάξουν αυτόν τον χρόνο, μα πιο πολύ η στάση σας απέναντι στη ζωή και στην καθημερινότητα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
thecodemag
Ανήκετε σε αυτούς που περιμένουν, αισθανόμενοι πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο τη νέα χρονιά και δεν έχετε άδικο. Θα χρειαστεί όμως να κάνετε υπομονή εστιάζοντας περισσότερο στα οικονομικά σας που ο Κρόνος στον Τοξότη επιμένει να τα διατηρεί στην κόψη του ξυραφιού. Ωστόσο οι αρμονικές όψεις του ως τον Οκτώβριο υπόσχονται απολαβές είτε ξαφνικές είτε μοιραίες αλλά θα είστε πάντα υπό εποπτεία.Το σημαντικό της χρονιάς είναι οι αναπάντεχες αλλαγές στα επαγγελματικά σας από τις οποίες σταδιακά θα αυξηθεί και το εισόδημά σας. Δώστε μεγάλη προσοχή στις εκλείψεις του Φεβρουαρίου και του Αυγούστου και στις προτάσεις που τυχόν θα σας γίνουν ή θα κάνετε. Η δεύτερη έκλειψη του Φεβρουαρίου στις 26/2 στοχεύει στην ερωτική σας ζωή και είναι σημαντική για την κατανόηση των συναισθημάτων των δικών σας και των άλλων, που μπορεί να αποδειχθούν πιο βαθιά ή πιο ρηχά από όσο νομίζατε. Πολλοί μπορεί να αλλάξετε δουλειά ή αντικείμενο τον Μάρτιο και τις πρώτες 15 μέρες του Απριλίου ενώ ο Μάιος είναι ο μήνας που θα νιώσετε ικανοποίηση. Το πέρασμα του Δία στο ζώδιό σας στις 10/10 σηματοδοτεί την έναρξη μιας χρονιάς που η αισιοδοξία περισσεύει και τα όνειρά σας διογκώνονται. Μαζί τους διογκώνεται και η αυτοπεποίθηση και η τάση για αυτοβελτίωση ξεκινώντας νέα ενδιαφέροντα, που με τη βοήθεια της τύχης θα σας λυτρώσουν από τις ψυχολογικές σας διακυμάνσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
thecodemag
Αυτό που μετράει περισσότερο στη νέα χρονιά που έρχεται, είναι οι επιλογές που θα κάνετε και τι θα αποφασίσετε να κρατήσετε στη ζωή σας. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας έδωσε αρκετή σοφία και πειθαρχία σε εσάς των δυο πρώτων δεκαήμερων και μένετε εσείς του τρίτου για να την αποκτήσετε. Σύμμαχός σας θα είναι ο κυβερνήτης σας Δίας έως τον Οκτώβριο και έτσι θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες να κάνετε σωστές επιλογές που δεν θα μετανιώσετε. Ως τότε η κοινωνική σας ζωή θα εξακολουθεί να σας δίνει ωραιότατες πάσες για να σκοράρετε στην ψυχαγωγία και τη διασκέδασή σας αποκτώντας και νέους φίλους στη ζωή σας. Θα συνειδητοποιήσετε πολλές φορές πως η τύχη είναι με το μέρος σας λόγω της αρμονικής όψης του Κρόνου με τον Ουρανό, ενώ πολλοί από εσάς θα πάρετε δεσμευτικές και αξιόπιστες αποφάσεις για το μέλλον σας ειδικά στον συναισθηματικό τομέα. Ο Φεβρουάριος είναι ένας λυτρωτικός μήνας που ανοίγει νέους ορίζοντες, το ίδιο και ο Αύγουστος που υπόσχεται ένα ταξίδι που θα σας συναρπάσει. Τον Μάρτιο έως και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου σας δίνονται όλες οι ευκαιρίες να βεβαιωθείτε για τα συναισθήματά σας απέναντι σε κάποιους ανθρώπους ενώ μην περιμένετε θεαματικές αλλαγές στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Από τις 10/10 που ο κυβερνήτης σας Δίας περνάει στον Σκορπιό ειδικά εσείς του πρώτου δεκαήμερου, αρχίζετε να απαλλάσσεστε από κακές συνήθειες του παρελθόντος. Πάρτε τα μαθήματα του Κρόνου και προχωρήστε με την αισιοδοξία που μόνο εσείς ξέρετε να αναδεικνύετε καλύτερα από όλους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
thecodemag
Τα επαγγελματικά σας παραμένουν ένας τομέας από τον οποίο θα αντλείτε χαρά ως τον Οκτώβριο καθώς η παρουσία του Δία στον Ζυγό σε αρμονική όψη με τον κυβερνήτης σας Κρόνο εγγυάται όλο και περισσότερες ευκαιρίες και μάλιστα με τρόπο που σας διευκολύνει και στην συσσώρευση χρημάτων, ειδικότερα εσάς του τρίτου δεκαήμερου.Η νέα χρονιά είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και για τα οικονομικά σας ειδικά τον Μάιο και τον Ιούνιο που ενδέχεται να πάρετε γερές ανάσες. Το θέμα που παραμένει να λυθεί ειδικά για εσάς του τρίτου δεκαήμερου, είναι η σωστή αξιολόγηση ανθρώπων και γεγονότων με τον κυβερνήτη σας Κρόνο στον Τοξότη, να σας φέρνει συχνά σε αδιέξοδα. Σίγουρα τίποτα δεν θα σας δοθεί εύκολα και θα χρειαστεί να μοχθήσετε μέσα στη χρονιά αλλά αυτό είναι κάτι γνώριμο σε εσάς και το χειρίζεστε χωρίς επώδυνες αντιδράσεις. Η αισθηματική σας ζωή θα περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά σπάνια θα δείτε κάτι να διαταράζει έντονα τα νερά, που κάποιοι θεωρείτε πως έχουν βαλτώσει. Το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό στις 10/10 σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για την κοινωνική σας ζωή και ειδικά εσείς του πρώτου δεκαήμερου θα αναπτύσσετε σταδιακά νέες γνωριμίες οι οποίες θα είναι χρήσιμες και συμφέρουσες. Οι φίλοι θα σας στηρίξουν πολύ και η χρονιά θα κλείσει με έναν ευχάριστο απολογισμό. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος θα περάσει στο ζώδιό σας στο τέλος της χρονιάς, οπότε οφείλετε να τον υποδεχτείτε πανέτοιμοι ώστε να μην χρειαστεί να περάσετε επίπονες δοκιμασίες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
thecodemag
Η νέα χρονιά που έρχεται είναι μια χρονιά που σας απογειώνει, μια χρονιά που νιώθετε πως κάθε τι κακό έχει ξορκιστεί και είστε και σε θέση να ξορκίσετε και ότι άσχημο μπορεί να προκύψει. Η συναισθηματική σας ζωή πρωταγωνιστεί με τρεις εκλείψεις στον άξονά σας και Φεβρουάριος και Αύγουστος είναι οι μήνες που θα νιώσετε πολύ έντονα συναισθήματα, κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σας συναρπάσουν, μπορεί να αισθανθείτε ερωτευμένοι σαν σχολιαρόπαιδα και οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας παίρνουν μια ξαφνική και αναπάντεχη μορφή που οφείλετε στον κυβερνήτη σας Ουρανό. Σε αυτόν τον κυβερνήτη σας οφείλετε και όλες τις θεαματικές αλλαγές που θα γίνουν μέσα στη χρονιά. Μην λυπηθείτε αν κάποιες σχέσεις τελειώσουν ή κάποιες συνεργασίες διακοπούν. Οι ευκαιρίες είναι παντού και τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Θα δείτε πως άνθρωποι στη ζωή σας μπορεί να χάνονται αλλά αντικαθίστανται άμεσα και θα είναι εκείνοι που δεν είχατε ισχυρό δέσιμο μαζί τους ή αν νομίζατε πως είχατε θα το αναθεωρήσετε. Επιζητάτε να κάνετε κάτι διαφορετικό, πρωτότυπο και καινοτόμο, να γεμίσετε τη ζωή σας με εικόνες, παραστάσεις και νέες εμπειρίες. Προσέχετε όμως τη συμπεριφορά σας τον Μάρτιο έως τα μέσα Απριλίου και μην γίνεστε κυνικοί. Οικονομικά δεν κλαίτε ούτε γελάτε αλλά αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να είστε καλά ψυχολογικά. Η επαγγελματική σας ζωή σας χαμογελάει διάπλατα με το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό από τις 10/10 και σταδιακά θα δείτε και εκεί βελτίωση και ανάπτυξη. Να θυμάστε να γίνετε αυτό που επιθυμείτε να είστε.
ΙΧΘΥΕΣ
thecodemag
Πρόκειται για μια χρονιά που σας ζητάει να παλέψετε για να έρθετε σε ισορροπίες. Αυτό δεν πρέπει να σας φοβίζει αν βάλετε στην άκρη την ονειροπόληση και προσγειωθείτε για τα καλά στη γη και στην πραγματικότητα. Ήδη στον επαγγελματικό τομέα έχετε αναγκαστεί να κάνετε πολλές υποχωρήσεις και εσείς του τρίτου δεκαήμερου θα αναγκαστείτε για περισσότερες, όμως θα αποζημιωθείτε και μάλιστα αναπάντεχα. Κλείστε όσες τρύπες μπορείτε το πρώτο εξάμηνο του χρόνου που αφορούν σε οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά ζητήματα και μην αφήσετε υποθέσεις να σέρνονται αναισθητικά. Το δεύτερο εξάμηνο είναι ευοίωνο για τα οικονομικά σας γι αυτό θα πρέπει να είστε έτοιμοι να το απολαύσετε και όχι να μείνετε ξανά στα ίδια. Ο Φεβρουάριος σας επιφυλάσσει μια σημαντική έκλειψη στο ζώδιό σας στις 26/2 η οποία μπορεί να αλλάξει όλη την δεοντολογία σας. Θα χρειαστεί όμως να είστε πολύ προσεκτικοί στο τι θα αποφασίσετε για την προσωπική σας ζωή και με ποιον τρόπο θα επιλέξετε να τη διαμορφώσετε. Πρέπει να δουλέψετε με τον εαυτό σας και αυτό θα το συναντήσετε παντού στη διάρκεια του χρόνου. Όσο πιο ξεκάθαροι είστε τόσο πιο γρήγορα θα ξεκαθαρίζει και το τοπίο γύρω σας. Το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό στις 10/10 σηματοδοτεί μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για την προσωπική σας ανάπτυξη. Θα θελήσετε να αποκτήσετε περισσότερη γνώση και θα αφήσετε πίσω στεγανά που σας καθήλωναν στη μετριότητα. Συναισθηματικά δεν θα αλλάξει κάτι αν εσείς δεν τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας.huffingtonpost.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.