, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: 13 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Συνελήφθησαν συνολικά (13) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα
Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

  • (7) άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνεται 31χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (04-01-2017), από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί από 28-07-2010 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (8) ετών και χρηματική ποινή (90.000) ευρώ για ασέλγεια σε ανήλικο, πράξη που τελέστηκε τον Σεπτέμβριο του 2009.
  • (6) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μεταξύ αυτών:

  • 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες (04-01-2017), διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης, συνολικού βάρους (48) γραμμαρίων και
  • δύο ημεδαπών, ηλικίας 42 και 70 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (04-01-2016), διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά, έξι μικροδέματα κάνναβης βάρους (37,2) γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.