, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Οι άλλοι “χτίζουν”, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μερεμετίζουν το κομματικό κράτος»

Τα επιτεύγματα των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου που είχαν πληγεί από την οικονομική κρίση συγκρίνει με τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης:
“Βρείτε την Ελλάδα
Την πρώτη εβδομάδα του 2017 είχαμε τρεις μεγάλες ειδήσεις από τρεις διαφορετικές χώρες του Νότου. Εντοπίστε την ελληνική:
– Η Εθνική Υπηρεσία Απασχόλησης ανακοίνωσε σημαντική μείωση των εγγεγραμμένων ανέργων. Το ποσοστό της ανεργίας έχει πέσει κάτω από 19%. Ο εθνικός στόχος είναι η δημιουργία 500.000 νέων θέσεων εργασίας κάθε χρόνο.
– Στη δημοπρασία Γραμματίων του Δημοσίου κατατέθηκαν προσφορές 400 εκατομμυρίων ευρώ, 4 φορές πάνω από το ποσό των 100 εκατ. ευρώ που ζητούσε το κράτος. Η μέση σταθμική απόδοση έκλεισε στο 0,02%.
– Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat τον περασμένο Νοέμβριο έχασαν τη δουλειά τους άλλοι 37.667 εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα. Το κομματικό κράτος όμως, μέσα στο 2016 αυξήθηκε κατά 6.803 άτομα.
Ναι! Η είδηση που αφορά την Ελλάδα είναι η τελευταία. Η μείωση της ανεργίας «έρχεται» από την Ισπανία και ο δανεισμός με επιτόκιο 0.02% αφορά την Κύπρο.
Οι άλλοι “χτίζουν”, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μερεμετίζουν το κομματικό κράτος (και χτυπούν την ανεργία προσλαμβάνοντας τρολ).”

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.