, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι προβλέπουν τα ζώδια για το 2017;

Η νέα χρονιά είναι, πλέον, γεγονός. Είχα αναφέρει σε άρθρα μου πέρυσι ότι το 2017, θα είναι από τις πιο σημαντικές χρονιές, με νέα ξεκινήματα και αλλαγές σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο να είναι δεδομένες. Οι «κραδασμοί» του 2017 είναι εκείνοι που παραπέμπουν σε καινούργια δεδομένα, εφόσον αφορά στον αριθμό 1. Το πρώτο, λοιπόν, βήμα μιας πορείας πάντα θέλει σωστή απόφαση, ώστε να μην υπάρχουν πισωγυρίσματα και ανατροπές. Δεν υπάρχουν τυχερά και άτυχα ζώδια μέσα στη χρονιά. Υπάρχουν ευκαιρίες για όλους και αυτό είναι το μυστικό που πρέπει να κατανοηθεί, για να δώσει το σύμπαν το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα για τον καθέναν, στον τομέα που έχει επιλεγεί για τη νέα χρονιά.
Εύχομαι η νέα χρονιά να έχει για τον καθέναν σας ένα όμορφο πρωινό που θα απομακρύνει κάθε σκιά από τη ζωή σας, απλώνοντας το φως σε όλη σας την ύπαρξη.
ΚΡΙΟΣ
Οι πρώτες μέρες του χρόνου είναι για σας κοινωνικότατες και ερωτικές. Θα σας δοθεί ευκαιρία να περάσετε όμορφα με αγαπημένα σας πρόσωπα και να ξαναβρείτε τη χαμένη σας ψυχική διάθεση. Ο Άρης, βέβαια, σε μία δύσκολη για σας θέση, δείχνει ότι ακόμη δεν έχετε γίνει εντελώς καλά από ατυχή γεγονότα που συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα.
ΤΑΥΡΟΣ
Η χρονιά ξεκινά με αισιόδοξη διάθεση, κάτι που συμβαίνει, φυσικά, για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. Κάποιο προσωπικό σας θέμα θα σας δώσει έμπρακτα στοιχεία ότι υπάρχει η βάση που εσείς αποζητάτε. Αν βρίσκεστε σε μια αναστάτωση επαγγελματική, το επόμενο διάστημα θα σας φέρει θετικές εξελίξεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πρώτο βήμα για τη νέα χρονιά θα είναι ευχάριστο, ιδιαίτερα επικοινωνιακό, γεμάτο ειδήσεις, μηνύματα και νέα από ανθρώπους από τους οποίους είχατε για κάποιο διάστημα απομακρυνθεί. Αν πρέπει σήμερα να πάρετε κάποιες οικονομικές αποφάσεις, θα πρέπει να τις αναβάλετε για αργότερα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βρίσκεστε πολύ κοντά στο να έχετε ανατροπές και αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Η πρώτη ηλιαχτίδα της νέας χρονιάς σάς βρίσκει προβληματισμένους με ένα προσωπικό θέμα, αφού νιώθετε ότι δεν ανήκετε εκεί όπου βρίσκεστε. Σήμερα κάνετε κάτι όμορφο για τον εαυτό σας – θα νιώσετε ότι οφείλετε να τον αγαπάτε περισσότερο.
ΛΕΩΝ
Πολύ σύντομα θα δείτε ότι τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν με αγάπη θα έχουν ο καθένας τους να σας προσφέρουν κάτι ξεχωριστό. Τα δώρα της ημέρας θα είναι κυρίως συναισθηματικής αξίας και όχι υλικής. Φροντίστε να δείτε την καλή πλευρά των πραγμάτων, γιατί αυτό θα σας δώσει πολλή δύναμη για τις αποφάσεις σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βρίσκεστε ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση κάποιων παλαιών, προσωπικών εκκρεμοτήτων. Η πρώτη αυτή ημέρα του 2017 θα σας ανοίξει ένα μικρό παραθυράκι που από εκεί μπορείτε να θαυμάσετε το αύριο το οποίο έρχεται. Μην αμφιβάλλετε για τίποτα, γιατί όλα είναι πιθανόν να συμβούν αυτήν την περίοδο των θαυμάτων.
ΖΥΓΟΣ
Πολλοί από σας έχετε ζήσει ανατροπές κατά το παρελθόν, που ήταν αδύνατο να τις διαχειριστείτε εύκολα. Σήμερα θα πρέπει να δείτε με αισιοδοξία το μέλλον σας και να αφιερώσετε ήρεμες και όμορφες στιγμές σε δικά σας άτομα που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο. Η οικογένεια είναι για σας μια θετική βάση.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στους οικογενειακούς δεσμούς. Μέσα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δείτε πόσο σημαντικά είναι κάποια πράγματα τα οποία κατά το παρελθόν τα θεωρούσατε δεδομένα. Οι λέξεις από ανθρώπους που καθορίζουν τη συναισθηματική σας πληρότητα θα είναι τα δώρα χαράς τα οποία θα λάβετε σήμερα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Επικοινωνία και συναντήσεις με άτομα που σας ενώνουν ψυχικοί δεσμοί θα είναι στη ροή της σημερινής μέρας. Δεν θα συμβούν πολύ σημαντικά γεγονότα, όμως θα έχετε υπερπληθώρα από μικρά ευχάριστα συμβάντα, που θα σας φτιάχνουν τη διάθεση και θα σας δώσουν μια ουσιαστικά όμορφη, εορταστική νότα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τώρα θα νιώσετε όσο τίποτε άλλο πως η αγκαλιά δικών σας ανθρώπων είναι ό,τι πολυτιμότερο μπορείτε να έχετε. Η αρχή του έτους, που για πολλούς από σας συμβαίνει κοντά στα γενέθλια σας, αποτελεί την αφετηρία για πολλές αποφάσεις. Η επιτυχία αυτών των αποφάσεων θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά είναι οριοθετημένες στο μυαλό σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια έκρηξη χαράς θα αποδειχθεί η αρχή του έτους. Μπορείτε εύκολα να διορθώσετε κάποια προσωπικά θέματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Βέβαια, το δύσκολο παρασκήνιο δεν θα πάψει να υπάρχει για κάποιες μέρες, αλλά είναι στο χέρι σας σήμερα να μην το αφήσετε να σας χαλάσει την καλή ατμόσφαιρα.
ΙΧΘΥΕΣ
Με νοσταλγία ξεκινά για σας η νέα χρονιά. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας θα σας προσφέρουν κάτι όμορφο, αλλά εσείς περιμένετε… τον Αϊ-Βασίλη που κρατά το ξεχωριστό δώρο σας για αργότερα. Οι ευαίσθητες ψυχικές χορδές που σας χαρακτηρίζουν είναι συντονισμένες με κάτι που ακόμη βρίσκεται σε αναμονή.
 
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.