, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Ανοιχτό αύριο το ΑΠΘ

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αύριο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του.

Πιο συγκεκριμένα ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει:

“Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Παρασκευή 13.1.2017 τα μαθήματα και οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο ΑΠΘ θα γίνουν κανονικά σε όλα τα Τμήματα και Σχολές εκτός από αυτά που διεξάγονται στο Παλαιό Κτίριο της Σχολής Θετικών Επιστημών. Το κτίριο αυτό θα λειτουργήσει τη Δευτέρα 16.01.2017.

Τυχόν τροποποιήσεις στα προγράμματα εξετάσεων θα ανακοινωθούν από το κάθε Τμήμα ξεχωριστά, στις οικείες ιστοσελίδες τους.

Το Φοιτητικό Αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης θα ξεκινήσει την 24ωρη λειτουργία του, ενόψει της εξεταστικής περιόδου, από αύριο Παρασκευή 13.01.2017.

Η Π.Φ. Λέσχη θα συνεχίσει να λειτουργεί σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση.

Όλες οι υπηρεσίες του Πανεπιστημίου θα λειτουργήσουν κανονικά, με ώρα προσέλευσης των υπαλλήλων περίπου στις 9:00π.μ.

Προτείνεται σε όλους, φοιτητές και εργαζόμενους στο ΑΠΘ, να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς αντί των ιδιωτικών τους οχημάτων όπου είναι αυτό δυνατό.

Η λειτουργία των υπηρεσιών των περιφερειακών εγκαταστάσεων (εκτός κεντρικής πανεπιστημιούπολης) θα γίνει με απόφαση των Κοσμητόρων και Προέδρων των αντίστοιχων Τμημάτων.”

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.