, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποια σχολεία θα ανοίξουν και ποια όχι τη Δευτέρα στο νομό Θεσσαλονίκης

Μετά από την αυτοψία που πραγματοποίησαν, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, οι  τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού στις σχολικές μονάδες της πόλης, καταγράφηκαν προβλήματα και ζημιές σε 52 από 161 διδακτήρια (229 σχολικές μονάδες) και πρόβλημα προσβασιμότητας εξαιτίας χιονιού σε 103 σχολικούς αύλειους χώρους.
Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οκτώ συνεργεία τεχνικών αποκατέστησαν καίριες βλάβες σε 42 διδακτήρια και οι αρμόδιες εποπτείες καθαριότητας του Δήμου, με συνδρομή ιδιώτη, ολοκλήρωσαν τον αποχιονισμό του συνόλου των σχολικών αύλειων χώρων.
Αύριο, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 θα λειτουργήσουν κανονικά 212 σχολικές μονάδες του Δήμου Θεσσαλονίκης και θα παραμείνουν κλειστές 16 σχολικές μονάδες (10 διδακτήρια) που παρουσιάζουν εκτεταμένες βλάβες και που η αποκατάσταση τους θα ολοκληρωθεί άμεσα.
Συγκεκριμένα, μετά από υπόδειξη των Διευθυντών των σχολικών μονάδων,δεν θα λειτουργήσουν οι παρακάτω σχολικές μονάδες  (9 νηπιαγωγεία, 6 Δημοτικά Σχολεία, 1 Επαγγελματικό Λύκειο):
1. ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΔΟΣ

1

2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Ε΄ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΦΟΥΛΗ-ΤΥΠΑ 1

2

26ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Α΄ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗ 4

3

30ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Γ΄ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ 54

4

38ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Β΄ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΙΤΣΗΣ 2 (ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ)

5

47ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Β΄ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ 3

6

49ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Β΄ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ 3

7

57ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Β΄ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ 3

8

102ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΡΑΚΑΣΗ) Ε’ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΑΚΑΣΗ 1

9

113ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Δ΄ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΠΑΝΟΥ 2

 

  ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΔΟΣ

1

40ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Α΄ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗ 4

2

51ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Γ΄ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ 54

3

59ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Β΄ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ 3

4

63ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Β΄ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΛΙΤΣΗΣ 2 (ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ)

5

67ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Β΄ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Δ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 41

6

1ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΠΤΔΕ-ΑΠΘ
Ε΄ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ 29

 
2. ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
 

  ΣΧΟΛΙΚΗ  ΜΟΝΑΔΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  
1 1ο ΕΠΑΛ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ  (ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ) Α΄ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ 1

Κανονικά θα λειτουργήσουν από αύριο, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Δημος Παύλου Μελά 
Κανονική θα λειτουργήσουν 95 σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑΛ) και παιδικοι σταθμοι του Δήμου Παύλου Μελά αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, όπως  αποφάσισε η Δημοτική Αρχή.
Συνεχίζεται και σήμερα μέχρι αργά το βράδυ ο επανέλεγχος από τα συνεργεία του Δήμου και όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα των σχολείων.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες από την πρώτη στιγμή έδωσαν προτεραιότητα στις σχολικές μονάδες για να αποκαταστήσουν τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την πρωτοφανή  κακοκαιρία και τον παγετό των τελευταίων ημερών, με σημαντικές παρεμβάσεις  στα συστήματα υδροδότησης και θέρμανσης των σχολικών κτιρίων αλλά και στον καθαρισμό των προαύλιων χώρων και των δρόμων πρόσβασης.
Θα παραμείνουν κλειστά κυρίως λόγω προβλημάτων που προκλήθηκαν από τον παγετό στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης, τα παρακάτω σχολικά κτίρια:

  • 14ο και 23ο Νηπιαγωγεία Σταυρούπολης
  • 21ο Νηπιαγωγείο Σταυρούπολης
  • 14ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης
  • 1ο Νηπιαγωγείο Πολίχνης
  • 6ο  Νηπιαγωγείο Πολίχνης
  • 8ο και 11ο Νηπιαγωγεία Πολίχνης
  • 2ο  Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης
  • 6ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης
  • 5o Ειδικό Νηπιαγωγείο Ευκαρπίας
  • 5ο Ειδικό Δημοτικό Ευκαρπίας
  • Επίσης δεν θα γίνουν μαθήματα μόνο στα τμήματα της Β΄ Δημοτικού του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης και στον Παιδικό Σταθμό ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ, περιοχή Π 16 (Πολίχνη).

Θα λειτουργήσουν κανονικά οι Δομές ΚΔΑΠ Πολίχνης, ΚΔΑΠ Σταυρούπολης, ΚΗΦΗ και θα παραμείνει κλειστό το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πολίχνης.
Κανονικά θα λειτουργήσουν  τα περισσότερα  σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Παύλου Μελά τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017.

Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης
Την Δευτέρα 16/01/17 όλα τα σχολεία (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης θα λειτουργήσουν κανονικά.
Δήμος Ωραιοκάστρου
Κανονικά θα γίνουν τα μαθήματα στις περισσότερες σχολικές μονάδες του δήμου Ωραιοκάστρου, στις οποίες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής των προβλημάτων που είχαν προκληθεί από τον παγετό των προηγούμενων ημερών.
Τα σχολεία που δεν θα γίνουν μαθήματα καθώς έχουν καταγραφεί σοβαρά προβλήματα στις σωληνώσεις και τις εγκαταστάσεις θέρμανσης των κτιρίων είναι τα παρακάτω:
3ο νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου
2ο νηπιαγωγείο Μελισσοχωρίου
Δημοτικό σχολείο Λητής
1ο γυμνάσιο Ωραιοκάστρου
1ο λύκειο Ωραιοκάστρου
2ο λύκειο Ωραιοκάστρου
Να σημειωθεί ότι το ολοήμερο νηπιαγωγείο του Δρυμού θα λειτουργήσει κανονικά ενώ όσον αφορά στο κλασικό τμήμα του νηπιαγωγείου επειδή οι εργασίες είναι σε εξέλιξη οι γονείς θα ενημερωθούν σχετικά από τη δασκάλα του σχολείου.
Αύριο στις 7 το πρωί θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμη φορά ρίψη αλατιού σε όλους τους αύλειους χώρους των σχολικών μονάδων για τυχόν υπολείμματα χιονιού και πάγου.
Αναφορικά με τους παιδικούς σταθμούς του διευρυμένου δήμου θα λειτουργήσουν όλοι κανονικά με εξαίρεση τον παιδικό σταθμό Πενταλόφου. Τα μικρά παιδιά θα εξυπηρετούνται για δύο ημέρες από τον παιδικό σταθμό Νεοχωρούδας.
Τα ΚΔΑΠ θα λειτουργήσουν κανονικά.
 Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη
Ανοιχτά θα είναι από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, καθώς τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα έχουν υποχωρήσει αισθητά. Κανονικά θα λειτουργήσουν επίσης οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σε όλο τον δήμο.
Δήμος Νεάπολης- Συκεών
Κανονικά θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Νεάπολης-Συκεών και στις 4 δημοτικές ενότητες.
Καλαμαριά
Αύριο, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, όλα τα σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και το ΕΠΑ.Λ.) θα λειτουργήσουν κανονικά μετά την αναβολή των μαθημάτων την προηγούμενη εβδομάδα λόγω χιονιά.
Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο Δήμο Δέλτα από Δευτέρα 16/1
Μετά από συνεργασία των προέδρων των σχολικών επιτροπών με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου Δέλτα, αποφασίστηκε ότι ανοιχτά θα είναι από τη Δευτέρα 16/1 όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες καθώς και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.
Δήμος Θερμαϊκού 
Ο πρωτοφανής παγετός και η σφοδρή χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών προκάλεσε εκτεταμένες βλάβες στις υποδομές της ύδρευσης και της θέρμανσης των σχολικών κτιρίων του δήμου μας.
Τα συνεργεία του δήμου, ιδιώτες τεχνικοί, οι σχολικές επιτροπές, οι διευθυντές των σχολείων και όχι μόνο, κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες νυχθημερόν, με αποτέλεσμα να είναι έτοιμα τα πενήντα και πλέον σχολεία του δήμου Θερμαϊκού για να λειτουργήσουν κανονικά από αύριο Δευτέρα, 16.01.2017.
Κατ’ εξαίρεση στο ΕΠΑΛ Επανομής τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη, 17.01.2017, καθώς απαιτείται μια ακόμη ημέρα εργασιών. Επίσης στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Μηχανιώνας τα μαθήματα των τριών τμημάτων στο πρόσθετο κτίριο θα ξεκινήσουν αύριο στις 9 και 30 πμ.
 Στο δήμο Θέρμης η εικόνα στην πλειονότητα των 67 σχολικών μονάδων είναι σε πολύ καλό επίπεδο καθώς τα σοβαρά και μεγάλα προβλήματα να έχουν αποκατασταθεί. Η δημοτική αρχή Θέρμης ανακοίνωσε την επαναλειτουργία όλων των σχολείων αύριο Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, με εξαίρεση τα νηπιαγωγεία Αγίας Παρασκευής και Κ. Σχολαρίου.
Επίσης για τη λειτουργία ή μη των σχολικών μονάδων του 2ου Γυμνασίου Θέρμης – ΤΕΕ και του Γυμνασίου Βασιλικών, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης από τα συνεργεία του δήμου θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.
Δήμος Κορδελιού Ευόσμου
Κανονικά θα λειτουργήσει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου η πλειοψηφία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου.
Συγκεκριμένα από τα 107 σχολεία, θα παραμείνουν κλειστά 2 σχολεία  του δήμου και συγκεκριμένα το 24ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου και το 2ο Γυμνάσιο Ευόσμου, λόγω των μεγάλων προβλημάτων που δημιούργησε ο παγετός στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης των συγκεκριμένων σχολείων.
Παρά τις μεγάλες προσπάθειες των καταβάλλουν τα συνεργεία του δήμου καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν κατέστη δυνατή η αποκατάσταση των προβλημάτων στο σύνολο των σχολείων.
Σε ό,τι αφορά στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν ο 5ος και 6ος Παιδικός Σταθμός της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου, ενώ οι υπόλοιποι παιδικοί σταθμοί του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα λειτουργήσουν κανονικά.
Δήμος Λαγκαδά
Κανονικά θα λειτουργήσουν οι περισσότερες σχολικές μονάδες και συγκεκριμένα:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΑ:
·         Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λαγκαδά
·         ΚΔΑΠ Λαγκαδά
·         2ο Νηπιαγωγείο Λαγκαδά
·         3ο Νηπιαγωγείο Λαγκαδά
·         4ο Νηπιαγωγείο Λαγκαδά
·         2ο  Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά
·         3ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά
·         Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) Λαγκαδά
·         Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) Λαγκαδά
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ
·         Δημοτικό Σχολείο Καβαλαρίου
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΧΙΚΟΥ
·         Νηπιαγωγείο Κολχικού
·         Δημοτικό Σχολείο Κολχικού
·         3ο Γυμνάσιο Κολχικού
·         Λυκειακές Τάξεις Κολχικού
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΥΝΩΝ
·         4ο Γυμνάσιο Λαγυνών
·         Λυκειακές Τάξεις Λαγυνών
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΣΣΗΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΣΗΡΟΥ:
·         Νηπιαγωγείο Ασσήρου
·         Δημοτικό Σχολείο Ασσήρου
·         Γυμνάσιο Ασσήρου
·         Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) Ασσήρου
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΙΘΙΑΣ:
·         Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κριθιάς
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΕΡΤΙΣΚΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΞΑΛΟΦΟΥ:
·         ΚΔΑΠ Πέντε Βρυσών
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΙΝΔΟΙΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ:
·         ΚΔΑΠ Ζαγκλιβερίου
·         Νηπιαγωγείο Ζαγκλιβερίου
·         Δημοτικό Σχολείο Ζαγκλιβερίου
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ:
·         Νηπιαγωγείο Αγίου Βασιλείου
·         Δημοτικό Σχολείο Αγίου Βασιλείου
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΕΡΑΚΑΡΟΥΣ:
·         Νηπιαγωγείο Γερακαρούς
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ:
·         Γυμνάσιο Κορώνειας
·         Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) Κορώνειας
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΧΑΝΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΞΥΛΟΠΟΛΗΣ:
·         Νηπιαγωγείο Ξυλόπολης
·         Δημοτικό Σχολείο Ξυλόπολης
·         Γυμνάσιο Ξυλόπολης
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΟΧΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΧΟΥ:
·         Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Σοχού
·         2ο Νηπιαγωγείο Σοχού
·         Δημοτικό Σχολείο Σοχού
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΚΟΥ:
·         Νηπιαγωγείο Ασκού
·         Δημοτικό Σχολείο Ασκού
Β. Σε συνεννόηση και με τη σύμφωνη γνώμη των Διευθυντών των σχολείων, κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες στις οποίες οι εργασίες συνεχίζονται, καθώς έχουν καταγραφεί σοβαρά προβλήματα στις σωληνώσεις και τις εγκαταστάσεις θέρμανσης των κτιρίων.
Τα σχολεία που θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:
·         Νηπιαγωγείο Ηρακλείου
·         Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ:
·         Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καβαλαρίου
·         Νηπιαγωγείο Καβαλαρίου
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΧΙΚΟΥ:
·         Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κολχικού
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΥΝΩΝ:
·         Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λαγυνών
·         1ο Νηπιαγωγείο Λαγυνών
·         2ο Νηπιαγωγείο Λαγυνών
·         Δημοτικό Σχολείο Λαγυνών
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΟΥ:
·         Νηπιαγωγείο Περιβολακίου
·         Δημοτικό Σχολείο Περιβολακίου
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ:
·         Νηπιαγωγείο Χρυσαυγής
·         Δημοτικό Σχολείο Χρυσαυγής
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΣΣΗΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΣΗΡΟΥ:
·         Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Ασσήρου
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΕΡΤΙΣΚΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΣΣΑΣ:
·         Νηπιαγωγείο Όσσας
·         Δημοτικό Σχολείο Όσσας
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΕΡΑΚΑΡΟΥΣ:
·         Δημοτικό Σχολείο Γερακαρούς
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ:
·         Νηπιαγωγείο Λαγκαδικίων
·         Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδικίων
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΟΧΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΧΟΥ:
·         1ο Νηπιαγωγείο Σοχού
·         Γυμνάσιο Σοχού
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ:
·         Νηπιαγωγείο Κρυονερίου
·         Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου
Γ. Η κατάσταση επανεκτιμάται σε ορισμένες σχολικές μονάδες, για τις οποίες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση στις 18:00 σήμερα το απόγευμα, ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών.
Η κατάσταση ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΑΤΑΙ και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τα σχολεία:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΑ
·         1ο Νηπιαγωγείο Λαγκαδά
·         1ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά
·         1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά
·         2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ
·         Γυμνάσιο Καλινδοίων
·         Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) Καλινδοίων
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΧΟΥ
·         Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) Σοχού
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΙΘΙΑΣ
·         Νηπιαγωγείο Κριθιάς
·         Δημοτικό Σχολείο Κριθιάς
ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ, ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 07:00 Π.Μ.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.