, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Διαβάστε τι προβλέπει το ζώδιο σας για αυτή την εβδομάδα

Διαβάστε τις ζωδιακές προβλέψεις για αυτή την εβδομάδα από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά.
ΚΡΙΟΣ
Η κοινωνικότητά σας θα σας βοηθήσει αρκετά ώστε να διορθώσετε κάθε παρεξήγηση ή απομάκρυνση που έχει συμβεί με κάποιο πρόσωπο. Αφιερώστε χρόνο για τη συναισθηματική σας ζωή, ειδικά σε άτομα που έχετε παραμελήσει τελευταία.
ΤΑΥΡΟΣ
Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί για να έρθετε κοντά με άτομα που σας ενδιαφέρουν, όμως προσέξτε μην πληγώσετε κάποιον άθελά σας. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε ξανά θέματα που πρέπει να ολοκληρωθούν.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Συζητήστε θέματα που σας απασχολούν με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Κάτι σάς έχει ενοχλήσει και θα πρέπει να το συζητήσετε με το άτομο που σας έχει δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην επαναπαύεστε με όσα καταφέρατε μέχρι τώρα, διότι θα πρέπει να εργαστείτε ακόμα πιο σκληρά για να θεμελιώσετε τις νέες καταστάσεις. Στα προσωπικά σας θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας.
ΛΕΩΝ
Η ειλικρίνεια είναι πολύ σημαντικό προσόν και οφείλετε να το έχετε για άτομα που σας
έχουν δείξει την αγάπη τους. Θα πρέπει να σκεφτείτε με προσοχή ξανά επαγγελματικά θέματα που πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επαγγελματική άνοδος θα υπάρξει αυτές τις μέρες και ένα καινούργιο ξεκίνημα είναι μπροστά σας. Η προσωπική σας ζωή έχει κάποιες αναστατώσεις που σε λίγες μέρες θα ηρεμήσουν
ΖΥΓΟΣ
Να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι σε θέματα προσωπικά και μην εξωτερικεύετε κάποιες φοβίες σας στον άνθρωπό σας χωρίς λόγο. Θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα γεγονότα γύρω σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας σήμερα την οποία έχετε παραμελήσει.
Οι προσωπικές σας σχέσεις περνούν κάποιες διακυμάνσεις γιατί δεν αφιερώνετε τον απαιτούμενο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Βρίσκεστε σε μια περίοδο αλλαγών και πολύ πιθανό να πρέπει να ξανασκεφτείτε τα νέα δεδομένα. Οι σχέσεις σας περνούν κρίση και το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Είναι αρκετά απαιτητική περίοδος αυτή για εσάς και θα πρέπει να προσέξετε την κάθε σας κίνηση. Βάλτε τα δυνατά σας και δείξτε σε όλους το πόσο αξίζετε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε καλή κρίση στη λήψη αποφάσεων και δεσμεύσεων σε καλές επαγγελματικές επαφές
και η κοινωνικότητά σας μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη. Όσα κάνετε σήμερα θα ανταμειφθούν, για αυτό μην απογοητευτείτε αν τύχει κάποιο εμπόδιο.
ΙΧΘΥΕΣ
Μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε σωστά και δυναμικά ιδίως σε οικονομικά θέματα. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας και όχι την πρακτική λογική, ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις που χρειάζονται.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.