, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η έκθεση της Θεσσαλονίκης "κατεβαίνει" στην Αθήνα!

«Ραντεβού» στην Αθήνα δίνουν φέτος για πρώτη φορά οι καθιερωμένες διεθνείς εκθέσεις για τη δόμηση, τις κατασκευές, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, την ενέργεια και τις τεχνολογίες νερού, Infacoma και Aquatherm.
Μετά από 33 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην εγχώρια εκθεσιακή σκηνή, η Infacoma, που καθορίζει τις τάσεις του κλάδου της δόμησης και των κατασκευών όσο καμία άλλη έκθεση, θα διοργανωθεί από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi μαζί με την Aquatherm.
Η Aquatherm αποτελεί ένα διεθνούς φήμης εκθεσιακό brand της αυστριακής πολυεθνικής Reed Exhibitions και εκπροσωπεί τους τομείς της οικιακής και βιομηχανικής θέρμανσης, του κλιματισμού και του εξαερισμού, της διαχείρισης νερού, της ύδρευσης και αποχέτευσης, της ενέργειας, του εξοπλισμού, των σπα, των ειδών υγιεινής κτλ. σε 14 χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων οι Αυστρία, Πολωνία, Ρωσία, Τσεχία, Αζερμπαϊτζάν, Ουκρανία και Βουλγαρία.
Οι δύο εκθέσεις θα διοργανωθούν από τη ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με την εταιρεία εκθέσεων και συνεδρίων Be-Best. Μετά από την πολύ μεγάλη ανταπόκριση των κορυφαίων εταιρειών του ευρύτερου κλάδου για συμμετοχή στις δύο εκθέσεις, ο εκθεσιακός χώρος στον οποίο θα αναπτυχθούν θα επεκταθεί σημαντικά σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό.
Στην Infacoma Athens 2017 σημαντική παρουσία θα έχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες διέλασης αλουμινίου και κουφωμάτων, ενώ στην έκθεση θα αναδειχθούν νέες τεχνολογίες, καινοτόμες εφαρμογές και καινούργια υλικά, που αφορούν στην αναβάθμιση κτιρίων, στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς και στη σύγχρονη αρχιτεκτονική. Στην Aquatherm Athens 2017 θα εκπροσωπηθεί δυναμικά ο κλάδος ψύξης, θέρμανσης, κατασκευαστών πισινών και σπα, αλλά και διαχείρισης νερού.
Στις δύο παράλληλες εκθέσεις θα υπάρχει η ευκαιρία για επιχειρηματική δικτύωση και παρουσίαση κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών στο αθηναϊκό κοινό. Η Infacoma Athens 2017 και η Aquatherm Athens 2017 απευθύνονται σε εκπροσώπους κατασκευαστικών εταιρειών και τεχνικών γραφείων, σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, εμπόρους, τεχνικές εταιρείες, ξενοδόχους και designers.
Το εκθεσιακό «δίδυμο» προσελκύει τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη περισσότερους από 35.000 επισκέπτες, εκ των οποίων πάνω από 10.000 είναι εμπορικοί. Αναπτύσσεται σε εκθεσιακό χώρο 10.000 τ.μ., υποδέχεται hosted buyers από το εξωτερικό, που πραγματοποιούν προκαθορισμένα επιχειρηματικά ραντεβού με Έλληνες εκθέτες, ενώ διαθέτει και πλούσιο μενού παράλληλων εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.