, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Παρουσίαση της «Στρατηγικής ολοκληρωμένης βιώσιμης αστικής ανάπτυξης Θεσσαλονίκης»

Τη «Στρατηγική Ολοκληρωμένης Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης» θα παρουσιάσει στη συνεδρίαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, στις 13.00’, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (γυάλινο κτίριο, Β. Όλγας 198) και έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι Δήμαρχοι της περιοχής εφαρμογής του σχεδίου (Θεσσαλονίκης, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Παύλου Μελά, Νεάπολης – Συκεών, Πυλαίας – Χορτιάτη, Κορδελιού – Ευόσμου, Δέλτα και Καλαμαριάς).
Αμέσως μετά τη συζήτησή του, το σχέδιο θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2017, ώστε με γοργούς ρυθμούς να ολοκληρωθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την υποβολή του και την έγκρισή του από την αρμόδια Διαχειριστική Αρχή κι έτσι να αρχίσει η έκδοση των προσκλήσεων για την υλοποίηση των προβλεπόμενων παρεμβάσεων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.