, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Η Μαρία Χούκλη αποχαιρέτισε τους δημοσιογράφους του ANT1

Εμφανώς συγκινημένη αποχαιρέτησε σήμερα τους συναδέλφους της στον Αντέννα η Μαρία Χούκλη. Πήγε στα γραφεία  των δημοσιογράφων, τους φίλησε έναν προς έναν και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στη δουλειά τους.
Σε ερωτήσεις για τα επόμενα σχέδιά της, δεν υπήρξε ιδιαίτερα διαφωτιστική. Φρόντισε, όμως, να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την πολιτική, όπως ανέφεραν ευφάνταστα δημοσιεύματα (μιλούσαν για επικείμενη ένταξή της στη ΝΔ, μετά από συμφωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη).
Το επίσης ενδιαφέρον είναι ότι απέκλεισε το ενδεχόμενο να εργαστεί τώρα για κάποιο άλλο κανάλι. «Δεν πρόκειται να κάνω τηλεόραση», είπε, διαψεύδοντας έτσι και τα σενάρια που την έφεραν να συζητά ήδη για την ανάληψη του κεντρικού δελτίου της ΕΡΤ.
Όπως όλα δείχνουν, η δημοφιλής ανκοργούμαν θέλει να περάσει μια περίοδο τηλεοπτικής «αποτοξίνωσης» και στη συνέχεια να αποφασίσει αν θέλει, και με ποιο τρόπο, να επιστρέψει στο «γυαλί». Άλλωστε, τώρα βρισκόμαστε στα μισά της τηλεοπτικής σεζόν.
πηγή: aixmi.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.