, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Καμμένος συναντήθηκε με συνεργάτες του Τραμπ!

Συναντήσεις με τον ελληνικής καταγωγής νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους, με τον Τζορτζ Παπαδόπουλο, συνεργάτη του νέου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, με άλλα υψηλά στελέχη του επιτελείου του νέου προέδρου των ΗΠΑ.
Συναντήθηκε με τον ελληνικής καταγωγής νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους, τον συνεργάτη του νέου προέδρου, Τζορτζ Παπαδόπουλο, με υψηλά στελέχη του επιτελείου του νέου προέδρου των ΗΠΑ και με σημαντικά μέλη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας ενώ είχε συνομιλία με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.
Σε δηλώσεις του ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η νέα διοίκηση -του Λευκού Οίκου- θα μπορέσει να συνεχίσει τη στενή συνεργασία της Ελλάδας με τις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, αλλά και της διμερούς συνεργασίας». «Η Ελλάδα, μετά την οικονομική κρίση, αυτό ακριβώς περιμένει, τη στενή συνεργασία με το νέο Πρόεδρο και τη νέα διοίκηση, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μαζί σε μία νέα περίοδο ευημερίας», προσέθεσε.
Αναλυτικά ο κ. Καμμένος δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Είμαι βέβαιος ότι η νέα διοίκηση θα μπορέσει να συνεχίσει τη στενή συνεργασία της Ελλάδας με τις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, αλλά και της διμερούς συνεργασίας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.