, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Σοκ: Ξαναβίασε την κόρη του μόλις βγήκε από τη φυλακή για το βιασμό της

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση ότι ένας Πατρινός βίαζε την κόρη του επί δύο χρόνια.Αλλά το σοκ είναι ακόμα μεγαλύτερο, όταν αποκαλύφθηκε ότι αυτό συνέβη όταν βγήκε από τη φυλακή μετά από καταδίκη με την ίδια κατηγορία.
Χρησιμοποιώντας απειλές ότι θα την σκοτώσει  βίαζε όχι μόνο την 16χρονη τότε κόρη του αλλά και μια 14χρονη φίλη της. Ενώ υποχρέωσε σε σεξουαλική συνεύρεση και τον 18χρονο σύντροφο της κόρης του! Δεν του αρκούσαν όμως αυτά αλλά επιχειρούσε να παγιδεύσει μέσω facebook και άλλα ανήλικα παιδιά.
Πρόκειται για τον Παναγιώτη Γ., κάτοικο της οδού Ευβοίας, ο οποίος συνελήφθη χθες.
Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πατρών κατηγορούμενος για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, στον ανακριτή Πατρών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Συνελήφθη, στις 19-1-2017 το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών.
Σε βάρος του 46χρονου είχε σχηματιστεί, προχθές (18-1-2017), από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ειδικότερα, ο δράστης από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και τον Δεκέμβριο του ίδιους έτους, χρησιμοποιώντας απειλές είχε εξαναγκάσει σε συνουσία κατ΄εξακολούθηση την  κόρη του και μια ακόμη ημεδαπή,  που είχαν ηλικία τότε (2015) 16 και 14 ετών, αντίστοιχα, ενώ είχε ασελγήσει και σε βάρος ενός 18χρονου (το έτος 2015)  αλλοδαπού, υπηκόου Ρουμανίας.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι δράστης χρησιμοποιώντας προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιχείρησε να προσελκύσει με χρήση ψευδών γεγονότων ως αληθινών και άλλα ανήλικα άτομα.
Σημειώνεται ότι, ο 46χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να οδηγηθεί στον Ανακριτή Πατρών.» Patrastimes.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.