, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Ο Πακιστανός «Hulk» που ζυγίζει σχεδόν μισό τόνο!

Ο «ευγενικός γίγαντας»… Arbab Khizer Hayat από το Πακιστάν έχει το απίστευτο βάρος των 435 κιλών και υποστηρίζει πως είναι ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο 25χρονος έχει χαρακτηριστεί ο «Πακιστανός Hulk» και, σύμφωνα με τη Daily Mail, στόχος του είναι να γίνει πρωταθλητής της άρσης βαρών.
«Στόχος μου είναι να γίνω πρωταθλητής. Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε αυτό το σώμα. Είναι θέμα χρόνου το να μπω στην αρένα της άρσης βαρών» λέει ο ίδιος.
Η καθημερινή διατροφή του Hayat είναι εξίσου εντυπωσιακή με τον όγκο του. Καταναλώνει 10.000 θερμίδες την ημέρα: 36 αυγά για πρωινό, τρία κιλά κρέας, πέντε λίτρα γάλα και πολλά ακόμα.
Με ύψος που πλησιάζει τα δύο μέτρα, ο 25χρονος τονίζει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας εξαιτίας του πολύ μεγάλου βάρους του. «Ούτε πρόβλημα υγείας έχω ούτε νιώθω άβολα με το βάρος μου. Αλλά πρέπει να το διατηρήσω αν θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής δύναμης» λέει ο ίδιος.
Ζει στην πόλη Μαρντάν του Πακιστάν και, όπως εξηγεί, άρχισε να παίρνει βάρος στην εφηβεία του. Όταν συνειδητοποίησε πως θέλει να ασχοληθεί με την άρση βαρών και τα πρωταθλήματα δύναμης αποφάσισε να συνεχίσει να συσσωρεύει κιλά.
Στη γειτονιά του είναι ήδη σταρ ενώ στη χώρα του αναγνωρίζεται ως ο δυνατότερος άνθρωπος στον κόσμο. Εκατοντάδες άνθρωποι, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα, εμφανίζονται καθημερινά στο σπίτι του για να φωτογραφηθούν μαζί του. Εκείνος όμως έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες: «Ο κόσμος με θαυμάζει πολύ, αλλά δεν θέλω να σταματήσω εδώ. Θέλω να γίνω παγκόσμιο αστέρι» λέει.
Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.