, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι προβλέπουν τα ζώδια αυτής της εβδομάδας;

ΚΡΙΟΣ
Οι σχέσεις σας –και ιδίως οι πολύ προσωπικές– θα χαρακτηριστούν από πληθώρα γεγονότων που δεν θα μπορείτε εύκολα να τα αφομοιώσετε. Οικονομικά θέματα βρίσκονται σε εκκρεμότητα και θα αναζητήσετε έξυπνους χειρισμούς ώστε να τα αντιμετωπίσετε.
ΤΑΥΡΟΣ
Σας απασχολεί πολύ έντονα η πορεία μίας σχέσης που σας έχει προβληματίσει αρκετά. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μία νέα συνεργασία ή να ανανεώσετε τον τρόπο που παράγετε ένα έργο. Θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί με τα οικονομικά σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά και συναισθηματικά ανακατέματα. Από τη μια θα παίρνετε ικανοποίηση από την εργασία σας, από την άλλη οι άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά σας δεν θα σας δίνουν τα συναισθήματα και την προσοχή που περιμένετε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οικογένεια και εργασία είναι οι δύο τομείς που θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα. Θα έρθουν καλύτερες συνθήκες αργότερα, ώστε να τακτοποιήσετε μία εκκρεμότητα που αφορά σε ένα μέλος της οικογένειάς σας. Στην εργασία ολοκληρώνεται κάτι, που εσείς θα του δώσετε την τελική μορφή.
ΛΕΩΝ
Αν η εργασία σας έχει να κάνει με τη διδασκαλία και τις μετακινήσεις, θα έχετε ξεχωριστή πορεία. Το οικογενειακό σας περιβάλλον ανανεώνεται, ίσως με μία αλλαγή που έχετε σκεφτεί πριν από καιρό. Τα συναισθήματά σας βρίσκουν ανταπόκριση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα κάνετε νέα πλάνα, για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, με αρκετά ευοίωνους τρόπους. Αν και έχετε να αντιμετωπίσετε πληθώρα από εκκρεμότητες και πάγια έξοδα, θα αποδειχθείτε πολύ καλοί καπετάνιοι, ακόμη και στα πολύ δύσκολα ζητήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.
ΖΥΓΟΣ
Αν είστε δεσμευμένοι, θα έχετε να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και νέα δεδομένα που θα αλλάξουν ουσιαστικά τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα που θα πληρούν σε μεγάλο βαθμό τα ζητούμενα τα οποία έχετε κατά νου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ερωτικό στοιχείο θα είναι αυτό που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο την περίοδο αυτή. Βέβαια, θα πρέπει να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στο τοπίο, γιατί υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο που θα πρέπει να έχετε κατά νου. Οικονομικά ναι νομικά θέματα χρειάζονται σύνεση.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα αμφιβάλλετε για τις ειλικρινείς προθέσεις των άλλων. Μπορεί να κρύψετε τα συναισθήματά σας για κάποιο άτομο, αλλά, όταν οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες, θα θελήσετε να ολοκληρώσετε αυτό που νιώθετε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν. Θα υπάρξει μια δυνατή ώθηση και θα μπορέσετε να χτίσετε πάνω σε νέες βάσεις σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας πορεία. Η συναισθηματική σας ζωή θα κυλήσει σχετικά ήρεμα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε σε μία περίοδο που δημιουργείτε τις συνθήκες για να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό. Αυτό μπορεί να είναι ένας επαγγελματικός στόχος, μια σχέση ή κάποια και μια πνευματική εργασία που σας χαρακτηρίζει και έχει τη σφραγίδα σας.
ΙΧΘΥΕΣ
Πολύ σύντομα θέλετε να νιώσετε ότι τακτοποιούνται κάποιες εκκρεμότητες που οι ρίζες τους ξεκινούν από αυτές σας τις επιθυμίες. Το θέμα είναι πόσο καλά θα μπορέσετε να διαχειριστείτε όλα αυτά που σας απασχολούν.
 
 
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.