, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Βίντεο με κατσαρίδες στα νοσοκομεία είδε ο υπουργός! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Πάνω από τις ζωές Ασθενών, βάζουν το πολιτικό κόστος. Γι’ αυτό κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χάλι…”
Βίντεο, στο οποίο διαφαίνονται κατσαρίδες σε δωμάτια ασθενών, έδειξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων, στον υπουργό Επικρατείας, Χρήστο Βερναρδάκη, αμέσως μετά την πορεία διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου για τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αποδείξουν την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της υγείας «Πάνω από τις ζωές Ασθενών, βάζουν το πολιτικό κόστος. Γι’ αυτό κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χάλι!!!», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.
https://youtu.be/Dz35ladXW44
 
https://youtu.be/P5EaQSarX0c
Η σχετική ανακοίνωση:
«2 χρόνια Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ 2 χρόνια ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ και εξαγγελίες για την Δημόσια Υγεία
Πριν 1 ½ μήνα σε συγκέντρωση έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο κος Φλαμπουράρης δεσμεύτηκε για συνάντηση της ΠΟΕΔΗΝ με τον κο Τσίπρα. Ο κος Τσίπρας δεν είχε δέκα λεπτά χρόνο μέσα σε 1 ½ μήνα να συναντήσει τους εργαζόμενους της Δημόσιας Υγείας. Θέλουν να επιβάλουν ΟΜΕΡΤΑ για την κατάσταση των Δημόσιων Νοσοκομείων. Πεθαίνουν οι Ασθενείς στα ράντζα, στα φορεία (εάν υπάρχουν) και τα κυβερνητικά στελέχη πανηγυρίζουν, αυτοκολακεύονται, περιαυτολογούν για τις πολιτικές που εφαρμόζουν, τα δύο χρόνια που κυβερνάνε.Τους ενοχλούμε!!!
Πάνω από τις ζωές Ασθενών, βάζουν το πολιτικό κόστος. Γι’ αυτό κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χάλι!Τον κο Τσίπρα φαίνεται ότι τον εκφράζει ο κος Πολάκης. Με βάση τα στοιχεία του εφετινού Προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας η κατάσταση στα Δημόσια Νοσοκομεία θα χειροτερέψει. (σχετ. Δελτίο Τύπου) Μας εμπόδισαν τα ΜΑΤ να πλησιάσουμε το Μέγαρο Μαξίμου. Η Ασφάλεια του Πρωθυπουργού μας ζήτησε για να περάσει αντιπροσωπία με πανό στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συναντήσει εκπροσώπους του Πρωθυπουργού θα πρέπει να ανοίξουμε το πανό και να εγκρίνουν το περιεχόμενο. Λογοκρισία σε ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ. Πρώτη φορά Αριστερά!!! Αν είναι δυνατόν!!!Τελικά πενταμελής αντιπροσωπεία συνάντησε τον κο Βερναδάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Επαναφέραμε το αίτημα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει το αίτημα. Του δείξαμε ένα βίντεο με την κατάσταση που επικρατεί σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο της Αττικής. Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Κατσαρίδες κάνουν πάρτι στους τοίχους, σε θαλάμους Νοσηλείας. Κρεβάτια Ασθενών που δεν διαθέτουν μαξιλαροθήκες!!! Τόσο καλά!!! Σας κοινοποιούμε σχετικά βίντεο».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.