, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γεύματα Αγάπης σε 250 άτομα από τον δήμο Νεάπολης-Συκεών(ΦΩΤΟ)

Την ευκαιρία να χαρούν στιγμές ανθρώπινης ζεστασιάς και φιλικότητας πρόσφερε στον απόηχο των εορτών των Χριστουγέννων ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής σε περισσότερους από 250 μοναχικούς συνανθρώπους μας, σε απόρους και ηλικιωμένους.
Πρόκειται για τα καθιερωμένα  Γεύματα Αγάπης που διοργανώνει ο δήμος με αφορμή τις μεγάλες εορτές των Χριστουγέννων και Πάσχα, θέλοντας να στείλει το μήνυμα της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της στήριξης στα δοκιμαζόμενα μέλη της κοινωνίας μας. Σήμερα Γεύμα Αγάπης παρατέθηκε στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών για την αντιμετώπιση της φτώχειας, εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατακόμβη του Ι.Ν. Αγ. Θεοδώρων στις Συκιές, όπου καθημερινά λειτουργεί το Κοινωνικό Συσσίτιο, κατά την οποία εκδήλωση έγινε η καθιερωμένη κοπή της πίτας.
Απευθύνοντας χαιρετισμό προς τους φιλοξενούμενους συνανθρώπους μας, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης έστειλε μήνυμα στήριξης των ευάλωτων κοινωνικά συμπολιτών μας μέσα από τις κοινωνικές δομές, τα προγράμματα και τις δράσεις του δήμου, για τα οποία -όπως τόνισε- «οι διεκδικητικοί αγώνες για τη διεύρυνση και συνέχισή τους δεν πρόκειται να σταματήσουν».
Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτικής Τάσος Τσακιρίδης κάλεσε τους συμπολίτες μας «να μη διστάζουν να επισκέπτονται τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου και τους Συμβουλευτικούς Σταθμούς για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλης Βουλγαρίδης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, και στελέχη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του δήμου, ενώ το κλίμα ζέστανε χορευτικό συγκρότημα των «Φίλων της Παράδοσης».

SONY DSC
SONY DSC

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.