, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο «Μυστικός Δείπνος» του Θ. Καράογλου στην Πιερία! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Γαλάζια» σύναξη στην Πιερία, λίγα 24ωρα πριν την εκπνοή του 2016, με κεντρικό πρόσωπο τον βουλευτή της Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης Θόδωρο Καράογλου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γιώτα  Μαντανίκα.  Στη συνάντηση, που  έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης 29 Δεκεμβρίου σε σπίτι στο Μακρύγιαλο, ήταν προσκεκλημένοι ο βουλευτής της Ν.Δ. στην Πιερία Κώστας Κουκοδήμος με τη σύζυγό του Λιάνα, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο επιχειρηματίας Κώστας Λαμπριανίδης. Οικοδέσποινα η Μαρία Ναβροζίδου, με τον αρραβωνιαστικό της Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος είναι ανιψιός του πρώην περιφερειάρχη. Προσκεκλημένος ήταν και ο οικογενειακός φίλος της οικοδέσποινας Γιώργος Φουστάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες της KARFITSA, η συνάντηση είχε έντονο αυτοδιοικητικό χαρακτήρα και πολλές «ζυμώσεις», καθώς το όνομα του κ. Καράογλου ακούγεται ως υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στις εκλογές του 2019. Άλλωστε, ο βουλευτής της Β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης τους τελευταίους μήνες παρουσιάζει έντονη κινητικότητα σε διάφορους νομούς της περιφέρειας, ενισχύοντας το σενάριο για την υποψηφιότητα του στις  εκλογές του 2019 στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι η πρόσφατη εμφάνιση του στην Πέλλα για την παρουσίαση του βιβλίου του «Ορκίζομαι» (Στο Σύνταγμα και τους Νόμους), παρουσία πολλών  κομματικών στελεχών της περιοχής.  Καθόλου τυχαία στην Πιερία δεν θεωρήθηκε  η πρωτοβουλία της οικοδέσποινας της βραδιάς Μαρίας Ναβροζίδου να καλέσει σε δείπνο τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, λίγο πριν την έλευση του νέου έτους, στο σπίτι της στον Μακρύγιαλο. Η ίδια, επί σειρά ετών κομματικό στέλεχος της Ν.Δ., ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις εκλογές του 2010 στην Πιερία με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη, με τον οποίο συνδέονται με συγγένεια, καθώς πριν από μερικούς μήνες αρραβωνιάστηκε τον ανιψιό του πρώην περιφερειάρχη. Αυτοδιοικητικός θεωρείται και ο Θόδωρος Καράογλου, καθώς ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα   σε ηλικία μόλις 26 ετών ως πρόεδρος της κοινότητας Ζαγκλιβερίου, αλλά και επί σειρά ετών διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, πριν εκλεγεί Βουλευτής για πρώτη φορά το 2004.
Το… μενού
Ήταν μια ενδιαφέρουσα «πολιτική» βραδιά αυτή στον Μακρύγιαλο. Μπορεί  οι    συζητήσεις  γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις και τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να κυριάρχησαν, η νύχτα είχε συνέχεια και εκλεκτά εδέσματα! Σύμφωνα με πληροφορίες, το μενού   περιελάμβανε χοιρινό στη λαδόκολλα, χωριάτικο γεμιστό κοτόπουλο, μοσχάρι στη γάστρα, λαχανοντολμάδες, χωριάτικες πίτες και για επιδόρπιο ραβανί Βεροίας και πουτίγκα.  Το φαγητό, οι καλεσμένοι της κ. Ναβροζίδου,  συνόδευσαν με ντόπιο κρασί.
Βαγγέλης Μπαντές
karaoglou-1 karaoglou-2 karaoglou-3
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.