, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο της Θεσσαλονίκης τα κλεμμένα κοσμήματα…

Η άμεση κινητοποίηση και οι επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη γυναίκας, η οποία προέβη στην κλοπή τσάντας ημεδαπής.
Πρόκειται για 32χρονη ομογενή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, η 32χρονη, πρωινές ώρες χθες (26-01-2017), εισήλθε σε κατάστημα στην περιοχή της Ανάληψης και αφαίρεσε την τσάντα 82χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε προσωπικά της έγγραφα και κοσμήματα.
Στην κατοχή της συλληφθείσας βρέθηκε το χρηματικό ποσό των (450) ευρώ, το οποίο, όπως προέκυψε, προερχόταν από την πώληση των κλεμμένων κοσμημάτων σε ενεχυροδανειστήριο στην ίδια περιοχή, καθώς και (20) ναρκωτικά δισκία.
Αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας, μετέβησαν στο προαναφερόμενο ενεχυροδανειστήριο, όπου συνέλαβαν 47χρονη ημεδαπή υπάλληλο, η οποία αγόρασε από την δράστιδα τα κοσμήματα, χωρίς να τα καταγράψει στο ειδικό βιβλίο ως όφειλε, καθώς επίσης ακόμη μία 44χρονη υπάλληλο, η οποία θα μετέφερε τα κοσμήματα για εκτίμηση σε άλλη τοποθεσία.
Σε βάρος των δύο υπαλλήλων σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ τα κοσμήματα αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.