, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σήμα κινδύνου 3: To επικό θρίλερ The Ring επιστρέφει!(ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχει ένα βίντεο. Πρώτα το παρακολουθείς. Μετά πεθαίνεις.
Ένα νέο κεφάλαιο, το τρίτο, της δημοφιλούς σειράς ταινιών τρόμου RING: ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ έρχεται στη μεγάλη οθόνη για να μάθουμε τελικά την ιστορία της Σαμάρα, του ανατριχιαστικού κοριτσιού που ήταν παγιδευμένο σε μια κασέτα και σκόρπιζε το θάνατο…
Σήμα Κινδύνου 3 (2017) - Rings (2017)
Μια νεαρή κοπέλα, η Τζούλια, ανησυχεί για το αγόρι της, τον Χολτ, που έχει φύγει για σπουδές σε άλλη πολιτεία, καθώς, ξαφνικά, χάνει κάθε επαφή μαζί του. Όταν μαθαίνει πως το αγόρι της ερευνά μια σκοτεινή υποκουλτούρα αναφορικά με μια μυστηριώδη βιντεοκασέτα που λέγεται πως σκοτώνει, επτά ημέρες μετά, όποιον την παρακολουθεί, η Τζούλια θυσιάζεται για να σώσει το αγόρι της, βλέπει η ίδια το βίντεο κι ανακαλύπτει κάτι τρομακτικό: υπάρχει “μια ταινία μέσα στην ταινία” που δεν την έχει δει ποτέ κανείς. Με το χρόνο να είναι εχθρός, η Τζούλια ξεκινά έναν αγώνα δρόμου να τερματίσει την κατάρα και να σπάσει το φαύλο κύκλο του αίματος.
Σήμα Κινδύνου 3 (2017) - Rings (2017)
Σε σκηνοθεσία Φ. Χαβιέ Γκουτιέρεζ και με τους Ματίλντα Άννα Ίνγκριντ Λουτζ, Άλεξ Ρόου, Μπόνι Μόργκαν, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Τζόνι Γκαλέκι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το Σήμα Κινδύνου 3 έρχεται στους κινηματογράφους στις 2 Φεβρουαρίου.
athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.