, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Ο δήμαρχος την ώρα του αποχιονισμού δεν επιτρέπει φωτογραφήσεις"

Μετά τον… χιονοπόλεμο που κέρδισε αναμφισβήτητα – γιατί είχε προετοιμαστεί καταλλήλως – δέχθηκε «βροχή» τα τηλεφωνήματα συγχαρητηρίων αλλά και προτάσεις συναδέλφων του, ώστε να διδάξει ετοιμότητα με ακραία καιρικά φαινόμενα…
ignatiosΚράτησε το πιο δύσκολο δήμο της Θεσσαλονίκης ανοιχτό, με χιόνια μέχρι το γόνατο, αλλά μια φωτογραφία δεν έχει! Ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τις μέρες του αποχιονισμού -χρόνια τώρα- δεν βγάζει ούτε θέλει φωτογραφίες, εν αντιθέσει με άλλους αιρετούς που θα το έκαναν πρώτο θέμα.
Όπως μας είπαν συνεργάτες του, «δεν θέλει να ποζάρει τις ώρες που συμπολίτες του προσπαθούν να φθάσουν με ασφάλεια στα σπίτια ή στις δουλειές τους, ενώ άλλοι να μεταφέρουν συγγενείς και φίλους στα νοσοκομεία λόγω πτώσεων ή ασθενειών…»
Ο κ. Καϊτεζίδης, μετά τον… χιονοπόλεμο που κέρδισε αναμφισβήτητα – γιατί είχε προετοιμαστεί καταλλήλως – δέχθηκε «βροχή» τα τηλεφωνήματα συγχαρητηρίων αλλά και προτάσεις συναδέλφων του, ώστε να διδάξει ετοιμότητα με ακραία καιρικά φαινόμενα…

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.