, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στους πλειστηριασμούς θα πραγματοποιήσουν σήμερα μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, ενώ οι συμβολαιογράφοι απέχουν από τα καθήκοντά τους για μια ακόμη Τετάρτη.
Όπως αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος σε ανακοίνωσή της, και σήμερα Τετάρτη δεν θα διενεργούνται πλειστηριασμοί κατοικίας με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά Ταμεία και τους ΟΤΑ, όσον αφορά την κατοικία του οφειλέτη – φυσικού προσώπου.
Κατ’ εξαίρεσιν θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν αδείας εκ των Συλλόγων ή της Συντο­νιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.
Η Επιτροπή επισημαίνει ότι «αδικαιολόγητα στοχοποιείται ο Έλληνας συμβολαιογράφος κατά τη διεξαγωγή εκείνων των πλειστηριασμών που καμία σχέση δεν έχουν με πλειστηριασμό της πρώτης και μοναδικής κατοικίας των συμπολιτών μας».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.