, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τους έπιασαν στη Θεσσαλονίκη για κλοπές, ναρκωτικά και…

Στο πλαίσιο καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και ερευνών που πραγματοποιούνται συστηματικά από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν 15 άτομα για διάφορα αδικήματα.
Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομίας και  Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

  • (3) άτομα για περιπτώσεις κλοπής

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 42χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, βραδινές ώρες χθες (02-02-2017), διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα από το κέντρο της πόλης. Να σημειωθεί ότι από το όχημα είχαν αφαιρεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας του και είχαν αντικατασταθεί με δύο διαφορετικές πινακίδες, που ανήκουν σε άλλα οχήματα.

  • (5) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα

Μεταξύ αυτών και 57χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (02-02-2017), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατείας Δημοκρατίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

  • (3) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών
  • (2) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, μεσημβρινές ώρες χθες (02-02-2017), 18χρονου αλλοδαπού, διότι κατείχε και διέθετε προς πώληση (273) πακέτα τσιγάρα, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.