, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Έκρυψε ναρκωτικά στο… σώμα του και «πιάστηκε» στο αεροδρόμιο

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 11-2-2017 στον Αερολιμένα Θεσσαλονίκης “Μακεδονία”, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 35χρονος υπήκοος Νιγηρίας, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας στον Αερολιμένα Θεσσαλονίκης “Μακεδονία”, προερχόμενος από Ντίσελντορφ Γερμανίας.

Ο 35χρονος μετέφερε, εντός του σώματός του, μέσα σε δέκα (10) αυτοσχέδιες ωοειδείς συσκευασίες, ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους -340- γραμμαρίων. Στην κατοχή του επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -290- ευρώ, καθώς και -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η ανωτέρω κατασχεθείσα ποσότητα κοκαΐνης προορίζονταν για μικροδιακίνηση στο κέντρο της Αθήνας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.