, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ακόμα ένας Δήμος αποκτά φυσικό αέριο

φωτο eurokinissi.gr

Τον Γενικό Διευθυντή της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης Θεσσαλίας ΑΕ (ΕΔΑ) κ. Λεωνίδα Μπακούρα καθώς και τον Διευθυντή Ανάπτυξης κ. Μιχάλη Στεργιόπουλο υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Δέλτα ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος. Παρόντες στη συνάντηση η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μ. Δημοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δ. Κηπουρός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Καμανάς και Γρ. Ζάχος και οι Πρόεδροι της Χαλάστρας Απ. Κανάκας και Ανατολικού Σπ. Καρκαμάνης.
Ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος καλωσόρισε τον κ. Μπακούρα και τον ευχαρίστησε για την «ευχάριστη είδηση που μας φέρνει σήμερα ότι το φυσικό αέριο, μετά τη Δημοτική Ενότητα Εχεδώρου κάνει επέκταση και στη Χαλάστρα. Είναι μια υπόσχεση που μας είχε δώσει πριν από 1 χρόνο και σήμερα την κάνει πράξη. Ευελπιστούμε ότι το επόμενο βήμα θα είναι η επέκταση του φυσικού αερίου στη Δημοτική Κοινότητα Ανατολικού και στη μεγάλη Δημοτική Ενότητα Αξιού (Κύμινα, Ν. Μάλγαρα, Βραχιά). Είναι μια πραγματικά μεγάλη στιγμή, η επέκταση του φυσικού αερίου στο μεγαλύτερο κομμάτι πλέον του Δήμου Δέλτα».
Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ Λ. Μπακούρας ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη συνεργασία. Τόνισε ότι «είχε πιέσεις από το κ. Φωτόπουλο» για να μπει και το υπόλοιπο τμήμα του Δήμου Δέλτα στο δίκτυο. «Μέχρι τέλος 2017 θα έχουμε αέριο στη Χαλάστρα και μέχρι το 2021 θα επεκτείνεται το αέριο σε όλες τις περιοχές» είπε. Τέλος, προανήγγειλε ότι θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για την ενημέρωση των κατοίκων σχετικά με τα πολλαπλά οφέλη του φυσικού αερίου.
O Διευθυντής Ανάπτυξης & Νέων Συνδέσεων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Στεργιόπουλος Μιχάλης ανέφερε ότι σε ισχύ βρίσκεται η προσφορά για «έκπτωση 100% στα τέλη σύνδεσης» για όλους τους νέους καταναλωτές που θα υπογράψουν Σύμβαση Σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου και για όλες τις χρήσεις (Οικιακή, Εμπορική, Βιοτεχνική-Βιομηχανική, Δημόσια-Δημοτικά κτίρια).

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.