, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Επεισόδια των οπαδών της Σάλκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το βράδυ της Τετάρτης το κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς οπαδοί της Σάλκε προκάλεσαν  επεισόδια. Άμεση ήταν η αντίδραση της αστυνομίας της οποίας η παρέμβαση ήταν καταλυτική, με τη ρήψη χημικών.
Παράλληλα, αυστηρές συστάσεις προς τους οπαδούς της για τον πρώτο αγώνα της Γερμανικής ομάδας  με τον ΠΑΟΚ απηύθηνε η διοίκηση της Σάλκε προειδοποιώντας στην λήψη και αντίστοιχων ποινών σε περίπτωση παραβατικών συμπεριφορών. Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, περίπου 1.200 οπαδοί της Σάλκε θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη, έχοντας λάβει τις απαραίτητες οδηγίες για το πώς θα κινηθούν στην πόλη καθώς και για το τι πρέπει να προσέξουν προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις και επεισόδια.
Όπως είναι γνωστό η Γερμανική ομάδα είναι αδελφοποιημένη με την Βαρντάρ Σκοπίων της Fyrom και αυτό αποτέλεσε αιτία τριβών και αναφλέξεων στις κερκίδες της Τούμπας στον προ τετραετίας αγώνα των δυο ομάδων και πάλι για την ίδια διοργάνωση.
Οι Γερμανοί φίλαθλοι εκδρομείς θα έχουν πριν τον αγώνα ως τόπο συνάντησης τον Λευκό Πύργο και με πέντε λεωφορεία θα μεταφερθούν έξω από την Θύρα 8 που θα φιλοξενηθούν, αφού προηγουμένως περάσουν από αυστηρότατο έλεγχο πριν εισέλθουν στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.