, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

33χρονη στη Θεσσαλονίκη διακινούσε 4,5 κιλά ηρωίνης με συνεργό… μία ανήλικη! (ΦΩΤΟ)

Στην αυτόφωρη σύλληψη ηγετικού στελέχους οργανωμένου κυκλώματος παραλαβής, κατοχής και διακίνησης ποσοτήτων ηρωίνης εντός της ελληνικής επικράτειας, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, έπειτα από μεθοδική έρευνα και οργανωμένη επιχείρηση.
Πρόκειται για 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας, αλλά και 15χρονης συνεργού της που επίσης συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.
unnamed
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο ρόλος που κατείχε η πρώτη, αφορούσε στην παραλαβή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ χρησιμοποιούσε τη νεαρή κοπέλα για τη μεταφορά των ναρκωτικών ποσοτήτων.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, μεσημβρινές ώρες χθες (16-02-2017), οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε δημόσιας χρήσης όχημα, το οποίο ακινητοποιήθηκε στην Παλαιά Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του χωριού Λουδίας, οπότε και συνελήφθησαν, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε σάκος που περιείχε εννέα (9) δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 4 κιλών και 528 γραμμαρίων.
Σε έλεγχο που τους έγινε, αλλά και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της 33χρονης, βρέθηκαν συνολικά:

  • (3) κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους και τις μεταξύ τους συνεννοήσεις
  • (10) πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας διαφόρων εταιρειών και
  • (6) εισιτήρια υπεραστικής σιδηροδρομικής συγκοινωνίας.

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
φωτο αρχείου

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.