, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Ακύρωσε περιοδεία του ο Κ. Μητσοτάκης- Διαβάστε για ποιον λόγο

Ακυρώνεται η προγραμματισμένη διήμερη περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη, λόγω του ξαφνικού θανάτου του βουλευτή του και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ν.Δ.:
«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη διήμερη περιοδεία του την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, σε Σητεία, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Ηράκλειο, λόγω του αδόκητου θανάτου του βουλευτή του Κόμματος και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου.
Οι προγραμματισμένες επαφές του κ. Μητσοτάκη με στελέχη της Πανεπιστημιακής κοινότητας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων, αλλά και οι συναντήσεις του με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο και τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ.κ. Κύριλλο δεν θα πραγματοποιηθούν.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, θα μιλήσει στις 19:30, στον κινηματογράφο «Αστόρια», στο Ηράκλειο Κρήτης».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.