, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αν φορτίσετε πολύ ώρα το tablet σας σε αυτό το βιεννέζικο καφέ θα πληρώσετε το ρεύμα!

Βιεννέζικο καφέ, το οποίο βρίσκεται στο Terrassencafe im Hundertwasserhaus, ένα πολύχρωμο μωσαϊκό διαμερισμάτων που έχουν σχεδιαστεί από τον καλλιτέχνη και αρχιτέκτονα Friedensreich Hundertwasser, στη Βιέννη, άρχισε να χρεώνει με ένα ευρώ τους πελάτες του, αν ξοδεύουν πάρα πολύ χρόνο για να φορτίσουν κινητά, τάμπλετ και λαπτοπ.
Η Galina Pokorny, ιδιοκτήτρια του καφέ, δηλώνει ότι η φόρτιση είναι ελεύθερη αλλά έχει απηυδήσει από τους τουρίστες που φορτίζουν τις συσκευές τους για πάνω από μία ώρα.
“Οι τουρίστες; – πάντα ζητάνε ηλεκτρική ενέργεια… Συγνώμη, αλλά ποιος θα μου πληρώσει για αυτό» , είπε, όπως αναφέρεται από το Reuters.
“Τρέχω ένα καφέ, όχι ένα internet cafe,” συμπλήρωσε και διαμαρτυρήθηκε επειδή «οι άνθρωποι νομίζουν ότι όλα είναι προσβάσιμα και δωρεάν”.
Η επιβάρυνση έχει καθιερωθεί εδώ και ένα χρόνο, το ζήτημα πήρε όμως διαστάσεις τις προηγούμενες ημέρες όταν δημοσιογράφοι που επισκέφθηκαν το καφέ κλήθηκαν να πληρώσουν.protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.