, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με εταιρεία της Θεσσαλονίκης

Μετά την πρώτη, πρόσφατη συνεργασία της στον τομέα της Θαλάσσιας Αλιείας, η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει νέα συμφωνία με την εταιρεία ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ Φ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ στον κλάδο της εμπορίας νωπών ψαριών.
Η επιχείρηση ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ Φ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ δραστηριοποιείται στον κλάδο τα τελευταία 15 έτη, έχει έδρα τη Νέα Μηχανιώνα στην ιχθυόσκαλα Θεσσαλονίκης και διατηρεί αποθηκευτικούς χώρους – ψυγεία και stands στο χώρο της δημοπρασίας των αλιευμάτων. Από τον Ιούνιο 2010 διεύρυνε το δίκτυο πωλήσεών της με νέο υποκατάστημα στην Ιχθυόσκαλα των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής. Ο κύριος όγκος των αλιευμάτων της προέρχεται από καΐκια, γρι-γρι και τράτες, κυρίως της Ιχθυόσκαλας Νέας Μηχανιώνας και δευτερευόντως της Καβάλας, της Σαμοθράκης και των Νέων Μουδανιών. Στην παρούσα φάση, η εταιρεία συνεργάζεται με 17 αλιείς με τους οποίους διατηρεί μακρά και μόνιμη συνεργασία.
Η διάθεση των αλιευμάτων της πραγματοποιείται από τις ιχθυόσκαλες προς ιχθυοπωλεία, εστιατόρια, μικροπωλητές, καθώς και σε σουπερμάρκετ, ενώ στη χονδρική επεκτείνεται με συνεργασίες που φθάνουν μέχρι και την Κρήτη.
Μέσω του διευρυμένου Προγράμματος Συμβολαιακής Αλιείας της Τράπεζας Πειραιώς, ο αλιέας έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται για να ανταποκριθεί στις δαπάνες της αλιευτικής του δραστηριότητας, αλλά και εγγυημένη την έγκαιρη πληρωμή των αλιευμάτων του όταν τα παραδώσει στην εταιρεία.
Η νέα αυτή συμφωνία Συμβολαιακής Αλιείας αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση που πιστοποιεί τη σταθερή βούληση της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη του επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.