, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διευθυντής σχολείου Ωραιοκάστρου: Απείλησαν εμένα και την οικογένεια μου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τόσες βρισιές δεν έχω ακούσει στη ζωή μου» δήλωσε σήμερα ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Ωραιοκάστρου, Σωτήρης Σκανδάλης, για τα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν για τη φοίτηση των προσφυγόπουλων. Μάλιστα σκέφτεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη καθώς όπως λέει δέχθηκε απειλές τόσο για εκείνον όσο και για την οικογένεια του.
«Χθες τις άκουσα μαζεμένες και με μεγάφωνα. Σκέφτομαι νόμιμη προσφυγή, γιατί εκτός από τη προσβολή της αξιοπρέπειάς μου, με απείλησαν καταφανέστατα, εμένα και την οικογένειά μου. Απλά αυτή τη στιγμή είμαι λίγο σκεπτικός γιατί δεν ξέρω αν θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα», είπε ο διευθυντής.
«Δεν θεωρώ ότι κανένας εκπαιδευτικός ή οποιοσδήποτε άνθρωπος ασχολείται με την εκπαίδευση στον κόσμο θεωρεί ότι οι χθεσινές συνθήκες ήταν κατάλληλες για να γίνει μάθημα. Δεν είναι δυνατό αυτό το υβρεολόγιο να το ακούν παιδιά έξι, εφτά και δώδεκα χρονών και, δεν μιλάω μόνο για τα προσφύγοπουλα, μιλάω και για τα δικά μας τα παιδιά γιατί μεγαλύτερο κακό έκανε στα δικά μας παιδιά αυτή η κίνηση εχθές» τόνισε ο διευθυντής και συμπλήρωσε : «τα παιδιά δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους νέους συμμαθητές τους, εγώ είμαι εξαιρετικά χαρούμενος γιατί την Παρασκευή παρά το μικρό μούδιασμα, αργότερα, σε αντίθεση με την σουρεαλιστική κατάσταση που επικρατούσε εδώ απ’ έξω, μέσα το κλίμα ήταν εντελώς διαφορετικό. Μέσα, ήταν η αλληλεγγύη, η αγάπη, ή συμφιλίωση, ήταν όλα αυτά που διδάσκουμε εμείς καθημερινά, που είμαστε χαρούμενοι όταν τα βλέπουμε στους μαθητές μας».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.