, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η γνωστή Ελληνίδα που θα τραγουδήσει στον… Τραμπ

Η τραγουδίστρια Έφη Θώδη τον περασμένο Νοέμβριο σε δηλώσεις  της είχε αναφέρει ότι είναι καλεσμένη στον Λευκό Οίκο από τον ίδιο τον Πρόεδρο Ντόναλτ Τραμπ για να τραγουδήσει σε μια εκδήλωση.
Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες  δηλώσεις της κ. Θώδη σε συνέντευξη της  στην εφημερίδα Espresso:  «Την αλήθεια έλεγα και τότε, την αλήθεια λέω και τώρα: Είμαι καλεσμένη να τραγουδήσω για τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο στα μέσα Απριλίου».
«Την ακριβή ημερομηνία δεν μου την έχουν πει ακόμη. Πάντως, θα πάω σίγουρα τον Απρίλιο. Τον συμπαθώ πολύ τον Τραμπ. Ο Θεός να τον έχει καλά για να πατήσει κάτω τα σκουλήκια και να τα λιώσει. Από αυτά που βλέπω και διαβάζω, έχω καταλάβει ότι ο Τραμπ είναι ένας αληθινός άνθρωπος, που πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο και κοιτάει να καθαρίσει αυτόν τον κόσμο από τις βρομιές. Μακάρι να έβγαιναν και άλλοι πολιτικοί που να του έμοιαζαν. Μακάρι να είχαμε έναν ικανό ηγέτη, όπως ο Τραμπ, και στην Ελλάδα”, πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.