, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Την παρέμβαση εισαγγελέα ζήτησε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Συνάντηση στο γραφείο του με τον ταξίαρχο Λάζαρο Μαυρόπουλο είχε νωρίς το μεσημέρι ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης. Ο κ. Μαυρόπουλος επισκέφθηκε το γραφείο δημάρχου μετά από σχετική πρόσκληση του κ. Γαβότση και συζήτησε μαζί του αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον τα χθεσινά έκτροπα.
Νωρίτερα ο κ. Γαβότσης προσκάλεσε στο γραφείο του και τον αναπληρωτή διοικητή του Α.Τ. Ωραιοκάστρου.
Η διοίκηση του δήμου απέστειλε σχετικό έγγραφο προς το Α.Τ. Ωραιοκάστρου με σχετική κοινοποίηση στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας και την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ζητώντας τους να προβούν στις άμεσες και νόμιμες ενέργειες για την προστασία και ασφάλεια των πολιτών του Ωραιοκάστρου ενώ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη γραμματεία του Εισαγγελέα Υπηρεσίας προκειμένου να επιληφθεί του θέματος.
Η δημοτική αρχή απευθύνει κάλεσμα σε όλους να επιδείξουν σύνεση και να σεβαστούν τόσο την τοπική κοινωνία όσο και την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.