, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συμβουλές για… ανέργους στη Θεσσαλονίκη

Ομάδα συμβουλευτικής υποστήριξης με αντικείμενο: «Ανεργία, κοιτώντας με αισιοδοξία το μέλλον» διοργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την 4η Δημοτική Κοινότητα.
Στόχος είναι η ενημέρωση, η κοινωνικοποίηση, η ανταλλαγή απόψεων και η αυτοβοήθεια των μελών, καθώς η ανεργία σηματοδοτεί μια σειρά από απώλειες που έχουν άμεση επίδραση στην ψυχική ισορροπία. Τον συντονισμό αναλαμβάνει ψυχολόγος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017, από τις 12.30 έως τις 14.30. Το πρόγραμμα θα έχει δίμηνη διάρκεια και θα λειτουργεί σε εβδομαδιαία βάση στο Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας (Κλεάνθους 57, 1ος όροφος).
Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση. Οι δηλώσεις θα μπορούν να αποστέλλονται μέσω fax στον αριθμό 2310.509-048 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: [email protected]
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν έντυπο της αίτησης συμμετοχής από:

  • το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, (Μοναστηρίου 53-55, 4ος όροφος) από τις 08.00 έως τις 14.00
  • το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας (Κλεάνθους 57) από τις 08.00 έως τις 14.00
  • ή να το εκτυπώσουν από ΕΔΩ

 
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης: LINK

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.