, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά»

Την “σιγή ιχθύος” που κρατάει ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά το Eurogroup της Δευτέρας, κατέκρινε και πάλι η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας πως «θα πρέπει, επιτέλους, να πάψει να προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει καλά τα ελληνικά».
Επανέρχεται μάλιστα στο ερώτημά της και τον καλεί να δώσει εξηγήσεις «για ποιο λόγο δεν ενημερώνει τον ελληνικό λαό για το τι συζητήθηκε για τη χώρα μας στο Eurogroup».
Ο Υπουργός Οικονομικών έδωσε πάντως την απάντησή του στα υπονοούμενα κύκλων της ΝΔ που είχαν προηγηθεί μία μέρα πριν, χρησιμοποιώντας μια ρήση του Μαρκ Τουέιν.
«Οι φήμες για τον πρόωρο θάνατό μου είναι εξαιρετικά υπερβολικές», είπε ο κ. Τσακαλώτος στην Εφημερίδα των Συντακτών, χρησιμοποιώντας τη φράση του αμερικανού συγγραφέα, ο οποίος είχε απαντήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο όταν το 1897 μια βρετανική εφημερίδα έγραψε ολόκληρο επικήδειο για τον υποτιθέμενο θάνατό του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.