, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

«Άνανδρη και άδικη επίθεση» ο πυροβολισμός του δικηγόρου

Την συμπαράστασή της εξέφρασε η Λαϊκή Ενότητα Α’ Θεσσαλονίκης προς τον δικηγόρο Άδωνι Κουλιούφα, που πυροβολήθηκε εχθές το μεσημέρι στο γραφείο του, καθώς και στην οικογένειά του.
«Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στο σύντροφο και αγωνιστή του κινήματος κατά των πλειστηριασμών Άδωνι Κουλιούφα, που δέχθηκε χθες στο γραφείο του άνανδρη και άδικη επίθεση, που θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή».
Ευχόμενοι οι ομοϊδεάτες του την γρήγορη ανάρρωσή του, τονίζουν πως τον περιμένουν για να συνεχίσουν τον αγώνα τους κατά των πλειστηριασμών.
«Του εύχεται (σ.σ η ΛΑΕ) να έχει καλή ανάρρωση. Στη μητέρα του, στην αδελφή του, στην οικογένειά του, εύχεται να τον δουν γρήγορα όρθιο, και μπροστάρη στους αγώνες, όπως αυτός καλά γνωρίζει να δίνει.
Οι συναγωνιστές του στη ΛΑΕ και στο κίνημα των πλειστηριασμών, θα τον περιμένουν να συμβάλει με την αποφασιστικότητα, την ηπιότητα, την ευγένειά του, στο να φύγουν τα μαύρα σύννεφα της οικονομικής, κοινωνικής, ηθικής κατάπτωσης, και να ξημερώσουν καλύτερες μέρες».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.