, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Κόλπα για αξέχαστο σεξ

Νόμιζες, πως γνωρίζεις κάθε κόλπο και μυστικό για να διεγείρεις τον σύντροφό σου; Δοκίμασε αυτά τα 8 επιπλέον μυστικά αποπλάνησης και μετά μας λες πως πήγε!
Κράτησε το εσώρουχό σου
Tο να μην βγάζεις το εσώρουχό σου μπορεί να ανεβάσει τη διάθεσή του στα ύψη. Είναι ένα απολαυστικό μαρτύριο να παίζει μαζί σου και να μην μπορεί να σε αγγίξει γιατί αυτό το ύφασμα μπαίνει αναμεσά σας. Είναι ένα προκαταρκτικό που «χτίζει» την σεξουαλική ένταση μεταξύ σας και όταν τελικά στο αφαιρέσει η αίσθηση που θα νιώσετε θα είναι μοναδική.
Ανέπνευσε στον λαιμό του
Τίποτα δεν μπορεί να είναι περισσότερο διεγερτικό από το να νιώθει τη ζεστή αναπνοή σου στο λαιμό του. Θα είναι ο μόνος ήχος στο δωμάτιο και είναι απίστευτα ερωτικός. Είναι σαν μια άηχη επιβεβαίωση του πόσο καλά κάνει αυτά που θες.
Κάντο όπως το Hollywood
Σε κάθε χολιγουντιανή ταινία υπάρχει και μια σέξι σκηνή στην οποία το ζευγάρι κάνει σεξ στα σκαλιά, όρθιοι στον τοίχο, πίσω από μια πόρτα. Τι σε σταματάει αραγε από το να το κάνεις πράξη; Όχι, μόνο το γρήγορο και αυθόρμητο σεξ ανεβάζει την αδρεναλίνη σου, αλλά η αίσθηση που αφήνει και στους δύο εραστές είναι μοναδική!. Διάλεξε μια στιγμή και αιφνιδίασε τον με ένα αισθησιακό φιλί, που θα οδηγήσει σε μια έκτακτη συνεύρεση όπου και αν βρίσκεστε.
Γρήγορα και απολαυστικά
Όταν κάνει το πρωινό του ντους μπες μαζί του για μια καυτή και γρήγορη υδάτινη συνάντηση. Την ώρα που φτιάχνει τον καφέ στο σπίτι αγκάλιασέ τον από πίσω και ψιθύρισέ του κάτι στο αυτί. Μπες του τι θες να σου κάνει. Αυτές οι μικρές σέξι εκπλήξεις από τη γυναίκα μπορούν να τον κρατούν πάντα σε εγρήγορση.
Ρίξε φως!
Κλείσε το φως και πάρεέναν φακό (η καλύτερα το φως του κινητού σου) και δείξε του με αυτό όλα τα σημεία που θες να σε πιάσει. Μπορείς να του δείξεις περιοχές που δεν είναι ερωτικές ζώνες, αλλά, όμως, θες να δώσει την προσοχή του… Μόλις τη δώσει σβήσε το φως… Και συνέχισε μέχρι να σε φιλήσει παντού.
Μάτια ερμητικά ανοιχτά!
Κράτησε το φως ανοιχτό για να ερεθίζεστε ακόμα περισσότερο από όσα βλέπετε. Και όσο τα φώτα θα μένουν ανοιχτά, το ίδιο θα κάνουν και τα μάτια σου. Μην κλείνεις τα μάτια σου τη στιγμή της επαφής. Η οπτική επαφή αυξάνει την ικανοποίηση και των δύο εραστών. Μπορείτε ακόμη να βάλετε στο παιχνίδι και έναν καθρέφτη ή μια κάμερα (στη μόνη περίπτωση πως είστε τόσο καιρό μαζί που τον εμπιστεύεσαι). Το γεγονός ότι θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε διαρκώς ο ένας τον άλλον είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
Στην κουζίνα ολοταχώς
Η κρεβατοκάμαρα μετά από ένα διάστημα μπορεί να γίνει το πιο βαρετό μέρος για να κάνετε σεξ. Το να αλλάξετε τοποθεσία -ακόμα και μέσα στο σπίτι- θα βοηθήσει τη λίμπιντό σας. Η κουζίνα είναι ένα ερωτικό μέρος (σκέψου και τους πάγκους) αρκεί να έχετε ένα τραπέζι που θα σας αντέξει και διάφορα finger foods στο ψυγείο!
Καθιέρωσε το σέξι Σάββατο
Κλείστε κινητά, πείτε όχι σε επισκέψεις φίλων και συγγενών. Κάντε έναν μαραθώνιο σεξ όλη μέρα και όλη νύχτα. Ασχοληθείτε μόνο ο ένας με τον άλλον. Ανανεωτικό, απολαυστικό και τόσο καλό για τη σεξουαλική σας σχέση. Οργανώστε το σύντομα!
pηγή: xrimaonline.gr
bigstock photo

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.