, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στα σκαριά δύο νέα έργα σε Δήμο της Θεσσαλονίκης

Σε προμήθειες που βελτιώνουν την ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών στα σκάφη που ελλιμενίζονται στη Νέα Μηχανιώνα και τους Νέους Επιβάτες προχωρά άμεσα η διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού.
Με εισήγηση της Διοίκησης στο Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίσθηκε η διενέργεια προμήθειας κιβωτίων παροχών ηλεκτρικής ενέργειας και νερού με ηλεκτρονικό σύστημα προπληρωμής στα ανωτέρω λιμάνια, γεγονός που βάζει τάξη, ανταποδοτικότητα και εξασφαλίζει την δίκαιη αντιμετώπιση των αλιευτικών και τουριστικών σκαφών.
Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 118.493,16 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ενώ η προμήθεια αναμένεται να εκτελεστεί με ανοιχτό μειοδοτικό ηλεκτρονικό διαγωνισμό το επόμενο χρονικό διάστημα.
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομάτης, δήλωσε τα εξής για το θέμα:
«Ο Δήμος μας αντιμετωπίζει άμεσα ζητήματα που χρόνια παραμένουν άλυτα, όπως η δημιουργία χερσαίας ζώνης και προχωρά σε βελτιώσεις που αφορούν στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών ελλιμενισμού των σκαφών στα δύο μεγάλα λιμάνια του, έτσι ώστε, να εκσυγχρονίσει τις εγκαταστάσεις τους και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.