, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

«Εκ μέρους της ΠΑΕ Ηρακλής ζητούμε συγνώμη από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ …»

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÇÑÁÊËÇÓ - ÐÁÏÊ (MOTION TEAM)

Η ΠΑΕ Ηρακλής καταδικάζει την κίνηση οπαδών του Ηρακλή να κρατήσουν πανό με υβριστικό μήνυμα κατά του Ιβάν Σαββίδη. Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Εκ μέρους της ΠΑΕ Ηρακλής ζητούμε συγνώμη από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Σαββίδη και την οικογένεια του.»
Αναλυτικά η ανακοίνωση
“Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ καταδικάζει απερίφραστα την συμπεριφορά υποτιθέμενων «οπαδών» της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ στην Θύρα 10, όπου στο σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ ανάρτησαν πανώ με υβριστικό περιεχόμενο κατά του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της οικογένειας του.
Αυτές οι ενέργειες βλάπτουν τον Ηρακλή και συνιστούν παραβίαση των αξιών μας σαν ΠΑΕ Ηρακλής, σαν πολίτες, και σαν φιλάθλους αυτού του Ιστορικού Συλλόγου.
Η ΠΑΕ Ηρακλής καταδικάζει την εγκληματική συμπεριφορά ατόμων που δεν αποτελούν «φίλο» του Ηρακλή αλλά και του Ποδοσφαίρου ευρύτερα.
Εκ μέρους της ΠΑΕ Ηρακλής ζητούμε συγνώμη από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Σαββίδη και την οικογένεια του.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής θα ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού για να συζητήσει τις συνεχείς προκλήσεις αγνώστων στις κερκίδες των φιλάθλων που προωθούν την βία και το μίσος στο Ποδόσφαιρο προκειμένου να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.